Ο Σταύρος, ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και ο Σπύρος στη σειρά Παγιδευμένοι, κάνουν σύσκεψη, προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, για να προχωρήσει η έρευνα για τη δολοφονία του Κοσμά.

Τα ερωτήματα που περιμένουν απάντηση είναι πολλά. Ποιος και γιατί έστειλε τα χρήματα και το γράμμα στη μητέρα της Άννας, ενώ ο Κοσμάς ήταν ήδη νεκρός; Θα μπορούσε να τον έχει σκοτώσει κάποιος, προκειμένου να μην ανοίξει το στόμα του; Είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κάποιους; Ξαφνικά, μπαίνει μέσα στο γραφείο η Άννα. «Θέλω να βρω αυτόν που σκότωσε τον πατέρα μου. Γι’ αυτό μη διανοηθείτε να μου πείτε να πάω στο σπίτι δίπλα στην οικογένειά μου», τους δηλώνει. Στο κάδρο των ερευνών μπαίνει ένα γνώριμό τους πρόσωπο.

Ένας συνταξιούχος αστυνομικός, τον οποίο κρατούσε όμηρο ο Κοσμάς και τον άφησε την ημέρα της δολοφονίας του. Τον καλούν στο τμήμα για κατάθεση, αλλά εκείνος αρνείται τα πάντα. Στο μεταξύ, ο Αλέκος μαθαίνει τι έχει συμβεί, πηγαίνει στο τμήμα και προσφέρεται να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Κάποιοι παρακολουθούν την Αγγελική Ρούσου. Ο Σταύρος το μαθαίνει και κρυφά προσπαθεί να ανακαλύψει τι κρύβει η εισαγγελέας και γιατί έχει μπει στο στόχαστρό τους. Την ίδια στιγμή, ο συνταξιούχος αστυνομικός, προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, λέει στον Ανδρέα να πάει στο σπίτι του και να πάρει το υλικό από την κρυφή κάμερα που έχει, το οποίο αποδεικνύει ότι τη μέρα του φόνου ήταν εκεί. Ο Σπύρος κρυφακούει τη συζήτηση τους και τρέχει να προλάβει  να φτάσει πρώτος στο σπίτι, παίρνει το υλικό αλλά την ώρα που φεύγει φτάνει και ο Ανδρέας.

Μην έχοντας άλλη λύση, πηγαίνει πίσω του στη σειρά Παγιδευμένοι, και τον χτυπάει στο κεφάλι. Το μόνο που προλαβαίνει να κάνει ο Ανδρέας είναι να τον πυροβολήσει, καθώς τρέχει για να το σκάσει και, στη συνέχεια, σωριάζεται λιπόθυμος. Ο Σπύρος επιστρέφει στο σπίτι του πανικόβλητος. Η σφαίρα τον έχει πετύχει στο χέρι, αιμορραγεί, αλλά δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο για να μην προδοθεί. Έτσι, προσπαθεί να περιποιηθεί μόνος του το τραύμα και δεν λέει ούτε στον πατέρα του ούτε στον Θοδωρή τι έχει συμβεί. Την επόμενη μέρα, ο Ανδρέας πηγαίνει στο γραφείο του για να του πει κάτι. Βλέπει στο καλάθι μια ματωμένη γάζα, αλλά δεν δίνει σημασία. “Οταν όμως λίγο αργότερα βλέπει αίμα στο μανίκι του, αρχίζει να συνδέει τα γεγονότα.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος αυτή η ηθοποιός από τη σειρά-Έτσι το ανακοίνωσε!

Το μεγάλο λάθος με τον Μπιέλ!

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης τελειώνει με τον Βίκο-Αυτό είναι το σχέδιό του