Ο Σταύρος προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση στη σειρά Παγιδευμένοι και καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει, παρέχοντας πληροφορίες της αστυνομίας, γεγονός που εξοργίζει τον Δημήτρη που φοβάται για νέα πτώματα.

Παράλληλα μαζί με τον Αντρέα ανακαλύπτει ότι τα θύματα ανήκουν στην ίδια οικογένεια που αγνοείται εδώ και δύο χρόνια. Την ίδια στιγμή ένα 12χρονο αγόρι που παίζει μπάλα, μια κοπέλα που πάει τα σκυλιά της βόλτα, ένας ταξιτζής κι ένας μεσίτης εξαφανίζονται. Παράλληλα η Αννα ενημερώνεται από την αδελφή της τη Χρύσα, ότι έχει ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Η νεαρή δικηγόρος πηγαίνει και στο υπόγειο πάρκινγκ που αφήνει το αυτοκίνητό της δέχεται επίθεση. Στη συνέχεια βρίσκεται δεμένη και φιμωμένη στο πορτ μπαγκάζ ενός αμαξιού και στη συνέχεια συνέρχεται σε μια αποθήκη με τους άλλους τέσσερις απαχθέντες.

Πίσω από αυτή την απαγωγή βρίσκεται ο μανιακός δολοφόνος που τους παρατηρεί μέσω μιας κάμερας. Ο δράστης πιστεύει ότι μπορεί να δημιουργήσει μια νέα «οικογένεια» με τους καινούργιους ομήρους του.

Κι ενώ ο Δημήτρης και ο Ανδρέας συνεχίζουν την έρευνα, ο δολοφόνος βάζει στόχο την Αννα και την απάγει με σκοπό να τη σκοτώσει την αδελφή της που δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα, ενώ παράλληλα δεν έχει πάει στο ραντεβού της. Ετσι επικοινωνεί με τον Δημήτρη. Εκείνος τρελαίνεται από την αγωνία. Καλεί αμέσως τον Αντρέα για να τον βοηθήσει να τη βρουν. Ο Αντρέας του αποκαλύπτει και τις υπόλοιπες εξαφανίσεις. Οι δυο άντρες δεν Θα αργήσουν να συνειδητοποιήσουν ότι η ιστορία της Κατερίνας επαναλαμβάνεται, αυτήν τη φορά με την Άννα στο επίκεντρο.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτός είναι ο ύποπτος για φόνο- Στη φυλακή ο Παύλος;

Ο Τσιτσιπάς τώρα και σε κούκλα! – Η bobblehead φιγούρα του στο US Open που έγινε viral

Ο Παράδεισος των Κυριών: Όλες οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια-Σοκ με την Μιράντα!