Εμφανίστηκε φέτος στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 και κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον με το υποκριτικό του ταλέντο και να κερδίσει γρήγορα τις εντυπώσεις.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Θεοδωρακόπουλο, ο οποίος υποδύεται τον μυστηριώδη και επικίνδυνο Ιάσονα Αλεξάνδρου.

Ο ίδιος παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο tv σίριαλ, δίνοντας το δικό του spoiler.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων:

Μόνο όταν ο Ιάσονας πετυχαίνει τον στόχο του, στο βλέμμα του δείχνει ότι κυλάει αίμα στις φλέβες του. Και ο στόχος του είναι ο Δημήτρης. Γιατί;

– «Ακριβώς μόνο νύξεις συναισθημάτων υπάρχουν ορισμένες στιγμές, συνήθως όταν βρίσκεται μόνος. Ο Ιάσονας θέλει να κερδίσει την Άννα. Παρότι εκείνη εμφανίζεται διστακτική στην αρχή, καταφέρνει με κάποιο τρόπο να την πάρει με το μέρος του.

Συντρέχουν διάφοροι λόγοι που τον οδηγούν σε αυτό. Σίγουρα για εκείνον ο δυναμισμός της και η ικανότητά της στη δουλειά είναι στοιχεία σαγηνευτικά. Από την άλλη, ο Ιάσονας χρειάζεται ακόμα τον πατέρα του τον Χατζή.

Θα λέγαμε πως χωρίς εκείνον δεν υπάρχει πρόσβαση στο σύστημα. Ο Δημήτρης έχει σταθεί τρομακτικό εμπόδιο απέναντι στον Χατζή. Αυτό και μόνο είναι λόγος αρκετός για να τον βγάλει από τη μέση.

Ο εχθρός του Χατζή είναι και δικός του». Καταφέρνει να τον βάλει στη φυλακή σε συνεργασία με τον Κώστα. Ποιος είναι ακριβώς ο σκοπός του; «Νομίζω μοιράστηκα ό,τι μπορούσα για τη σχέση Ιάσονα – Δημήτρη.

Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πάντως πολύ για να έχουμε νέα δεδομένα. Ηδη, στα επεισόδια που έρχονται αποκαλύπτονται πολλά».

– Πλέον τον φοβάται ακόμη και ο ίδιος του ο πατέρας, ο Αλέκος Χατζής, και συνεργάζεται με την Αννα για να τον σταματήσουν. Εκείνος θα το αντιληφθεί;

– «Ναι, ενδεχομένως καθυστερημένα. Παρ’ όλα αυτά, θα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Αννα και ο Χατζής θεω- ρούν πως εκείνος δεν το γνωρίζει».

– Οι δυο τους μαθαίνουν ένα σκοτεινό μυστικό του Ιά- σονα. Θα σταθεί αρκετό για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για εκείνον;

– «Αννα και Χατζής θα σταθούν μεγάλο εμπόδιο στο όποιο σχέδιο μπορεί να έχει ο Ιάσονας. Ο Αλέκος έχει ήδη καταλάβει ότι ο Ιάσονας δεν είναι γιος του. Ακόμη προσπαθεί να συνδέσει τα στοιχεία που έχει μέχρι τώρα και να βρει την αλήθεια πίσω από το πρόσωπο του “νόθου” γιου του».

Όλες οι ειδήσεις

Λάουρα Νάργες: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα

Ψυχοκόρες: Η Φρόσω ανακαλύπτει πως η Ευανθία έπαιζε θέατρο ότι ήταν τυφλή

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το τέλος της Μαρίας