Ο Αντρέας, παρότι βλέπει την Άννα να έχει µετατραπεί σε σκιά του εαυτού της στη σειρά Παγιδευμένοι, χωρίς πλέον να θυµίζει σε τίποτα τn δυναµική δικηγόρο που ήταν έτοιµη να τα βάλει µε τον οποιονδήποτε, δεν τη λυπάται. Το µόνο που θέλει είναι να καταφέρει να την κάνει να λυγίσει προκειµένου να της αποσπάσει όλη την αλήθεια για τον φόνο του Δηµήτρη.

Εκείνη, όµως, δείχνοντας να έχει χάσει κάθε επαφή µε την πραγµατικότητα, όχι µόνο δεν αποκαλύπτει το παραµικρό, αλλά αρνείται να πιστέψει πως ο Δηµήτρης είναι νεκρός. Αρχίζει να ουρλιάζει λέγοντάς του ότι λέει ψέματα και πως ο Δημήτρης ζει!

Τότε, ο Αντρέας τής απαντάει πως δεν την πιστεύει και βγάζει από την τσέπη του ένα στοιχείο που την «καίει». Συγκεκριµένα, της δείχνει ένα κολιέ το οποίο βρέθnκε δίπλα στο άψυχο σώµα του άτυχου εισαγγελέα. Της λέει πως αυτό το κολιέ είναι δικό της αφού το σημάδι που έχει αφήσει στο λαιμό της, τα λέει όλα!

Βλέποντας τον αστυνοµικό να κρατάει σφιχτά το κολιέ της, η Άννα αισθάνεται πως χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η απελπισία την έχει κυριεύσει για τα καλά και πλέον βυθίζεται στις σκέψεις της, µη µπορώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει συµβεί. Ο Αντρέας, όµως, είναι αποφασισµένος να την κάνει να οµολογήσει τα πάντα, ακόμη και αν χρειαστεί να καταφύγει σε δραστικά µέτρα.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Το τέλος της Βουλίτσας που συγκλόνισε τους τηλεθεατές

Τεντόγλου: «Δεν έκανα την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για 4 εκατοστά, αυτό μου τη σπάει»

Συγκλονιστική προφητεία από τον Άγιο Παΐσιο – «Γεννήθηκε ο ηγέτης που θα λυτρώσει την Ελλάδα…»