Η Αμαλία, άθελά της, στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών,δίνει μια σημαντική πληροφορία στην αστυνομία, που καθιστά τον Ντίνο ύποπτο φόνου. Αναφέρει στον Σωτήρη ότι η Ντέπυ είχε πάει στο γραφείο του Ντίνου στον «Παράδεισο» και του ζητούσε χρήματα ως χήρα του Αριστείδη. Μόνο που το κατάστημα ανήκει πλέον στον ίδιο.

Εκτός εαυτού ο Ντίνος από την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά της Ντέπυς, την έπιασε από το λαιμό φωνάζοντας: «Θα σε σκοτώσω», μπροστά στην Αμαλία και τον Άγη, που προσπάθησαν να τους χωρίσουν. Η κατάθεση της Αμαλίας δημιουργεί προβλήματα στον Ντίνο, καθώς γίνεται ύποπτος για τη δολοφονία της Ντέπυς.

Ο Μάρκος κάνει ένα λάθος που μπορεί να του στοιχίσει τη  φιλία του με τον Ντίνο. Η σκληρή στάση της Πιπίτσας τον οδηγεί σε πράξεις που δεν θα τολμούσε να τις κάνει στο παρελθόν. Ο αρραβωνιαστικός της Γεωργίας μαθαίνει ότι είναι έγκυος οπότε ζητά πολύ μεγαλύτερη προίκα για να την παντρευτεί!

Ο Πάρης εξοργίζεται και πιάνεται στα χέρια με τον Δημητράκη!

Τελικά, ο υποψήφιος γαμπρός, αποκαλύπτει ότι θέλει πολύ τη Γεωργία και δεν τον νοιάζει η μεγάλη προίκα! Όσο για το παιδί που κυοφορεί, θα το μεγαλώσει σα να είναι δικό του!

Η Γεωργία, μαθαίνοντας όλα αυτά, αποφασίζει να παντρευτεί τον Δημητράκη!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος αυτή η ηθοποιός από τη σειρά-Έτσι το ανακοίνωσε!

Το μεγάλο λάθος με τον Μπιέλ!

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης τελειώνει με τον Βίκο-Αυτό είναι το σχέδιό του