Το κόλπο της Λιζέτας με το παιδί στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, δεν αποδίδει καρπούς και έτσι αποφασίζει να επιστρέψει το παιδί στο ίδρυμα και να φύγει για την Αμερική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του tivi σίριαλ, η Λιζέτα δεν θα μείνει για πολύ εκεί. Θα επιστρέψει με νέα σχέδια. Ωστόσο ο Ντίνος που έχει δεθεί με το παιδί, βρίσκεται σε απόγνωση.

Ο Ντίνος συνεχίζει να είναι με τη Μιράντα και να κάνει όνειρα για μια ευτυχισμένη ζωή έχοντας μαζί του τη μικρή Ειρήνη. Μάλιστα έχουν αποφασίσει να φύγουν όλοι μαζί για την Αμερική. Ολα αυτά μέχρι τη στιγμή που ο Πασχάλης αποφασίζει να πει στον Ντίνο όλη την αλήθεια, έχοντας τεράστιες τύψεις. Του λέει ότι η Λιζέτα πήρε τη μικρή Ειρήνη από το ίδρυμα και μάλιστα του έδωσε και χρήματα για να παραστήσει εκείνον!

Ο Ντίνος τα χάνει, όχι γιατί έμαθε ότι το παιδί δεν είναι δικό του, αυτό ήταν κάτι που πολλές φορέs υποψιαζόταν. Αισθάνεται όμως τεράστιο πόνο, καθώς με τη μικρή είχε δεθεί συναισθηματικά. Τον ρωτάει πού είναι το παιδί και ο Πασχάλης του λέει. Τότε ο Ντίνος ρωτάει την Μιράντα τι να κάνουν με το παιδί αφού παραδέχεται πως το αγάπησε, ενώ η Λιζέτα ήδη έχει αφήσει το παιδί στο ίδρυμα και έχει εξαφανιστεί.

Στο μεταξύ ο Ντίνος πηγαίνει στο γραφείο της Βικτώριας για να της ζητήσει τη μικρή, αλλά εκείνη κάνει ότι δεν ξέρει τίποτα! Εκείνος δεν χάνει ευκαιρία και της αποκαλύπτει ότι ξέρει τα πάντα! Της λέει δηλαδή ότι εκείνος γνωρίζει ότι έδωσαν το παιδί της Μιράντας κι εκείνη βέβαια τα χάνει!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα «τελειώνει» την Πολυξένη-Την καρφώνει στον Θέμη!