Το νέο για την εγκυμοσύνη της πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και ταράζει όπως είναι φυσικό, τα ήσυχα νερά της σχέσης της με τον Ντίνο.

Η Αμαλία του λέει οτι είναι έγκυος και ο Ντίνος μοιάζει ανίκανος να το διαχειριστεί, καθώς ξέρει πολύ καλά ότι το παιδί δεν είναι δικό του και μάλιστα τώρα καταλαβαίνει όλα αυτά που του έλεγε ο Πάρης.

Την ίδια στιγμή η Αμαλία περιμένει ότι ο Ντίνος θα μπορέσει να την καταλάβει και να τη βοηθήσει, αλλά η αντιμετώπισή του και ο τρόπος του δεν είναι αυτός που η κοπέλα περίμενε. Λίγο αργότερα η Αμαλία βάζοντας στην άκρη τον θυμό της για την αντίδραση του στο νέο της εγκυμοσύνης, πηγαίνει να τον βρει. Εκεί όμως, έρχεται αντιμέτωπη με μια εικόνα που τη σοκάρει.

Βλέπει την Ντέπυ Βλαστού στο διαμέρισμά του, η οποία έχει πάει να μιλήσουν για τον γάμο της με τον Αριστείδη. Η Αμαλία όμως το παρεξηγεί και πιστεύοντας ότι ο Ντίνος έχει ερωτική σχέση με την Ντέπυ, φεύγει με κλάματα. Στη συνέχεια η κοπέλα απελπισμένη πηγαίνει στο σπίτι του Πάρη και ζητάει να μιλήσει με την Ολγα. Θέλει να της πει όλη την αλήθεια και φυσικά να της αποκαλύψει ότι είναι έγκυος από τον γιο της, χωρίs να το μάθει ο Πάρης, ο οποίος αναρωτιέται τι μπορεί να θέλει η Αμαλία από τη μάνα του.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ δεν ξεχνά την Αθηνά-Επιστρέφει για να φέρει το τέλος!

Πόσα ζητάει ο Καρυπίδης από Μαρινάκη – Αλαφούζο για τον παικταρά!

Η δική μας οικογένεια: Ο Ορέστης χτύπησε με τη μηχανή!