Στο έκτο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών που προβάλλεται στον ALPHA, είδαμε δυνατές ερμηνείες πολλά κρυμμένα μυστικά αλλά και ανατροπές! Η σειρά μάς μεταφέρει σε μία άλλη εποχή όχι τελικά και πολύ μακρινή από τη δική μας αφού η ίντριγκα πρωταγωνιστεί και τότε και τώρα!

 

Ένα μεγάλο πολυκατάστημα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών. Το κατάστημα που ανήκει σε νεαρούς και ανερχόμενους επιχειρηματίες, ετοιμάζεται για εγκαίνια όμως ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Πρόκειται για έναν αναπάντεχο θάνατο που θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος… Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

Στο έκτο επεισόδιο της σειράς η Βικτώρια ζητάει από τον Θανάση να κατασκευάσει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Ντίνο για τη δολοφονία του Αριστείδη, ενώ η Ντέπυ προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να καταθέσει ως αυτόπτης μάρτυρας. Από την άλλη η Αμαλία προσπαθεί να δώσει ένα γράμμα στον Ντίνο όμως συναντά εμπόδια. Ο Ντίνος θα βρει στο σπίτι του Αριστείδη σημειωμένο πάνω σε ένα χαρτί το όνομα του Αποστόλη Βασιλείου και θα μπει σε υποψίες. Οι υποψίες αυτές θα γίνουν πιο έντονες με την παρουσία του Αποστόλη στην κηδεία του Αριστείδη. Στο μεταξύ ακριβώς την ίδια μέρα εμφανίζεται ο δικηγόρος του Αριστείδη και κάνει μια αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά.

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος Των Κυριών: Συνάντηση φωτιά Πάρη – Αμαλίας – Ο Χρηστίδης θέλει να κλείσει την υπόθεση του φόνου

Viral: Βουλευτής παίζει ποδόσφαιρο φορώντας σάρι! (pics)

GNTM: Πρεμιέρα με προσβλητικά σχόλια και χλευασμό απο τους κριτές