Η Αμαλία τα χάνει στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και όταν συναντάει τον Αγη με αίμα στο μανίκι του, τον ρωτάει τι έχει συμβεί αλλά εκείνος δεν της αποκαλύπτει τίποτε απ’ ό,τι έχει γίνει και εξαφανίζεται.

Λίγο αργότερα ο Σίμος τρέχει πανικόβλητος να βρει τη Βικτώρια στο νοσοκομείο μαζί με την Αμαλία. Αφού μαθαίνουν τι έχει συμβεί, ο Χριστόφορος δεν αφήνει την Αμαλία να μιλήσει στην αστυνομία για τον Αγη. Της λέει ότι δε θα πει τίποτα για τον αδερφό της. Ούτε ότι έχει εξαφανιστεί και πολύ περισσότερο ότι τον είδε με αίματα!

Παράλληλα, η Βικτώρια έχει ξεφύγει τον κίνδυνο και στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς δεν λέει την αλήθεια και δηλώνει ότι δεν ξέρει ποιος τη χτύπησε γιατί φόραγε κουκούλα!

Στο μεταξύ η Στέλλα, που έχει κρυφακούσει τη συνομιλία του Χριστόφορου με την Αμαλία, τηλεφωνεί ανώνυμα στην αστυνομία. Το τηλέφωνο το σηκώνει ο Γιαμαλής και ακούει να του λέει ότι ξέρει τον ένοχο της επiθεσης στη Βικτώρια Κορτεζiνη.

Όμως πριν κλείσει το τηλέφωνο μπαίνει στο γραφείο η Μιράντα και ακούγεται να λέει το όνομα «Στέλλα» και να τη ρωτάει με ποιον μιλάει στο τηλέφωνο. Αυτή τη φράση την ακούει ο υπαστυνόμος και καταλαβαίνει ότι το ανώνυμο τηλεφώνημα έγινε από τον «Παράδεισο».

Αμέσως ο υπαστυνόμος Γιαμαλής πηγαίνει στον «Παράδεισο» για να εξακριβώσει αν ήταν η Στέλλα η κοπέλα που τον πήρε τηλέφωνο. Φυσικά η ίδια δεν το παραδέχεται αλλά ούτε και η Αμαλία την οποία ρωτάει.

Λίγο αργότερα ο Άγης τηλεφωνεί στο σπίτι του και λέει στον πατέρα του και στην Πολυξένη ότι εκείνος επιτέθηκε στη Βικτώρια.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Νεκρή η Θοδώρα-Τέλος και ο Γιώργος!

Viral: Οπαδοί της Λανς τρόλαραν φίλη της Άρσεναλ δείχνοντας της το σήμα της Τότεναμ (vid)

Πάνος Μιχαλόπουλος: Απίστευτο- Πώς είναι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός