Ο Χριστόφορος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών επιμένει να φύγει η Στέλλα από το σπίτι και από το ίδρυμα και να την κλείσουν ξανά στο ψυχιατρείο. Η Βικτώρια τελικά συμφωνεί και ετοιμάζεται να τη διώξει. Την ίδια στιγμή όμως ο Χρήστος, προκειμένου να κλείσει τη Βικτώρια στη φυλακή, τηλεφωνεί στην αστυνομία και τους λέει πως αν θέλουν αποδεικτικά στοιχεία για την ενοχή της Καρτεζίνη, θα τα βρουν στο γραφείο της!

Λίγο πριν βέβαια έχει φροντίσει να «φυτέψει» στο γραφείο της το κουτί με τις σφαίρες, όμοιες με αυτές που χρησιμοποιήθηκαν για να σκοτώσουν τη Λιζέτα και τον Άγη. Ωστόσο η Στέλλα, που το μάτι της βρίσκεται παντού, βλέπει αυτή την κίνηση και στη συνέχεια πηγαίνει και παίρνει αυτή το κουτί με τις σφαίρες. Ετσι πλέον έχει όλα τα στοιχεία για να στείλει τη Βικτώρια στη φυλακή, αν η τελευταία θελήσει να τη διώξει. Μάλιστα της το λέει ξεκάθαρα. Της δηλώνει ότι έχει το δηλητήριο αλλά και τις σφαίρες οπότε να κανονίσει να μείνει στο σπίτι δίπλα στον Χριστόφορο αλλιώς θα τα δώσει στην αστυνομία!

Η Βικτώρια κάνει πίσω στον σκληρό εκβιασμό της Στέλλας και αρχίζει να λέει στον Χριστόφορο ότι είναι καλύτερα να την κρατήσουν εκεί τουλάχιστον έτσι θα μπορούν και να την ελέγχουν!  Μάλιστα του λέει ότι είναι τόσο επικίνδυνη που φοβάται τάχα μην κάνει κακό σε κανέναν στο ίδρυμα. Ενώ επιπλέον του λέει πως αν γίνει καλά η Ματούλα δεν θα της το συγχωρήσει. Τελικά ο Χριστόφορος πείθεται. Η Στέλλα γυρίζει στο σπίτι, παραδίδει στη Βικτώρια όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία κι εκείνη λίγο αργότερα τα καταστρέφει!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 6/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Πόλεμος, η Red Bull απαντά στον πατέρα του F1 Μαξ Φερστάπεν, αλήθειες και ψέματα

Ελεονώρα Μελέτη: Καρφί για την Μαρία Ηλιάκη-Ευτυχώς που παραδέχτηκε ότι έλεγαν χοντράδες!