Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών. Στα επόμενα επεισόδια η Μιράντα, ακόμα μία φορά, βιώνει δύσκολες στιγμές εξαιτίας του Χρηστίδη. Συγκεκριμένα, ο αστυνόμος φαίνεται πως θέλει να τιμωρήσει την κοπέλα και να καταστρέψει ξανά τη ζωή της.

Ο κίνδυνος για εκείνη γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος, αφού κάποια στιγμή ο άντρας πηγαίνει έξω από το σπίτι της και την απειλεί πως θα την καταγγείλει για πλαστοπροσωπία. Τότε η Μιράντα θορυβείται, αφού ξέρει πόσο αδίστακτος είναι. Ο Χρηστίδης, μάλιστα, αποκαλύπτει στον Ντίνο το πραγματικό όνομά της και εκείνος ξαφνιάζεται ιδιαίτερα. Προσπαθεί να καταλάβει για ποιο λόγο η υπάλληλός του έχει πλαστή ταυτότητα.

Την επόμενη κιόλας μέρα, τα πράγματα παίρνουν ανεξέλεγκτη τροπή και ο Παπακώστας ενημερώνεται για μία καταγγελία που έχει κάνει ο Χρηστίδης εις βάρος της Μιράντας.Όμως δεν προλαβαίνει να την προειδοποιήσει και η κοπέλα έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες του νόμου. Η Μιράντα συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή. Η είδηση αυτή σκάει σαν βόμβα σε όλους, ενώ η ίδια περνάει δύσκολες στιγμές κλεισμένη στο κελί της. Όλοι αγωνιούν για το τι θα συμβεί στην πορεία, ενώ ο Ντίνος στέκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει.

Παρόλο που θέλει να μάθει τι πραγματικά την οδήγησε στην πλαστοπροσωπία, το μόνο που επιθυμεί είναι να τη βοηθήσει να αφεθεί ξανά ελεύθερη. Παράλληλα, ο Χρηστίδης είναι ικανοποιημένος από την επίτευξη του στόχου του.

Οι μέρες περνούν στη σειρά του ALPHA και η δίκη της Μιράντας για την υπόθεση πλαστοπροσωπίας πλησιάζει. Τότε ο Βύρωνας της ζητάει να κάνει κάτι για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Συγκεκριμένα, να καλέσει στο δικαστήριο τους γονείς της ως μάρτυρες υπεράσπισης για να καταθέσουν την αλήθεια για το παρελθόν που είχε με τον αστυνόμο. Παρόλο που η πρόταση του άντρα τη φέρνει σε δύσκολη θέση, η Μιράντα ζητάει τελικά τη βοήθεια των γονιών της ώστε να κλείσει επιτέλους αυτός ο επίπονος κύκλος και να ζήσει τη ζωή της χωρίς φόβο .

Ο Παράδεισος των Κυριών: Απόσπασμα από το επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

The Voice: Τέλος πριν την ώρα του λόγω Λιανού και Survivor – Αυτό ακούγεται

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης: Το κανάλι της αναμέτρησης

Eurovision 2023: Αυτός θα είναι ο Έλληνας παρουσιαστής μετά τον Καπουτζιδη;