‘Οταν το ενδιαφέρον του αστυνόμου Γιαμαλή στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, στρέφεται στον «Παράδεισο» το ένστικτο και η ήρεμη επέμβαση της Ζηνοβίας σώζουν τη Λιζέτα από την ανακάλυψή της από την αστυνομία. ‘Επειτα από αυτό η Λιζέτα παραδίδει ένα ηχητικό ντοκουμέντο, όπου παραδέχεται ότι όντως είχε «αγοράσει» τη μικρή Ειρηνούλα από το ορφανοτροφείο, κάτι που επιτέλους ενοχοποιεί με αποδείξεις τη Βικτόρια.

Στη συνέχεια κατευθύνεται στο αεροδρόμιο, ώστε να επιστρέψει στην Αμερική, όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχει σχεδιάσει. Την παρουσία της αντιλαμβάνεται ο Σίμος, ο οποίος ενημερώνει σχετικά τη μητέρα του που μιλά για αυτό στον Αποστόλη και εκείνος καταστρώνει τα σχέδιά του!

Στο μεταξύ, η Βικτόρια έρχεται αντιμέτωπη με τα ψέματά της σύμφωνα με το Τηλέραμα, καθώς μπορεί να έπεισε τη Νικολέτα και τη Μιράντα οτι είναι μάνα και κόρη, δημιούργησε όμως αμφιβολίες, αναστάτωση και αγανάκτηση στην Αμαλία και στον Χριστόφορο, που δεν διστάζουν να τη ρωτήσουν ευθέως για το αν πρόκειται για ένα ακόμα από τα πολλά τεχνάσματά της. ‘Επειτα από όλη αυτή τη δυσάρεστη συζήτηση, ο Σίμος βλέπει την Αμαλία στενοχωρημένη και της ζητά να του ανοίξει την καρδιά της. Οταν εκείνη δεν ανταποκρίνεται, ο Σίμος απογοητεύεται. Αραγε υπάρχει νόημα να είναι μαζί αν δεν μοιράζονται τις χαρές και τις λύπες τους;

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Αυτός τελειώνει τον Κανέλλο-Ακόμα μία παγίδα για τη Θεοφανώ!

Alex Marc Márquez: «Το 2024 είναι πολύ κρίσιμο για εμάς»

Το Ναυάγιο: Νέος έρωτας-Μαζί Βασίλης και Στέλλα!