Ο Παράδεισος των κυριών τρέχει τις εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια καθώς το μεγάλο φινάλε της σειράς του Alpha πλησιάζει. Τι θα γίνει στο τέλος με τη σατανική Βικτώρια αλλά και τη Στέλλα;

H Μέγκι Σούλι έχει εντυπωσιάσει ως Στέλλα στη σειρά. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο TV-24 και μίλησε για τον ρόλο της και το ψυχρό της αίμα. Για την ίδια βέβαια η Στέλλα είναι μία κοπέλα με ψυχικά τραύματα από τους γονείς της.

Η Στέλλα πέφτει θύμα του ίδιου της του εαυτού και κάνει πράγματα χωρίς να σκέφτεται. Κάποτε είχε πάει στο ψυχιατρείο και η αλήθεια είναι πως ένα θέμα το έχει.

Όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός, πλέον αφότου ο Χριστόφορος διώξει τόσο εκείνη όσο και τη Βικτώρια από το σπίτι η Στέλλα πάει να μείνει στον Χρήστο. Η Στέλλα πλέον δε μπορεί να ξαναγυρίσει στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά χωρίς τη Βικτώρια.

Ο Παράδεισος των κυριών συνεχίζει πλέον με το κυνηγητό της Βικτώριας ώστε να βρεθεί αυτή στη φυλακή. Την ίδια ώρα βλέπουμε ότι υπάρχουν απειλές μεταξύ Βικτώριας και Στέλλας. Στο τέλος της σειράς όμως αυτό το δίδυμο δε θα γίνεται να μην τελειώσει ως μία συμμαχία -για ακόμη μία φορά- που θα φέρει εξελίξεις…

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Τέλος από τη σειρά, μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Να με λες μαμά: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ALPHA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Θεοδώρα λιποθυμά από το ποτό, αυτή την βρίσκει!