Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι ο φίλος που όλοι θέλουμε! Όταν θέλει να σώσει ένα σπιτικό, το κάνει με όποιον τρόπο μπορεί και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία! Για παράδειγμα, ο ίδιος ομολόγησε ότι κατάφερε να σώσει τον Βασίλη Γκουρούση όταν είχε ανάγκη οικονομική, αγοράζοντας το αυτοκίνητό του. Ο θεατρικός επιχειρηματίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Γιατί αγόρασε το αυτοκίνητο του Γκουρούση ο Μαυρικίου

Αναφορικά με τη δήλωση του Βασίλη Γκουρούση πως ο Μαυρίκιος αγόρασε το αυτοκίνητό του, ο ίδιος είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών:

«Το επιβεβαιώνω. Γενικώς στη ζωή μου, όταν μπορώ να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο έναν άνθρωπο, το κάνω. Όταν κατάλαβα ότι ήταν μια στιγμή που εγώ μπορεί να ήθελα ένα καινούριο αμάξι και αυτός μπορεί να μην το είχε ανάγκη και να είχε ανάγκη κάποια χρήματα, λέω γιατί να πάω να το πάρω από μια βιτρίνα ενός μαγαζιού; Αφού το έχει ανάγκη ένας φίλος μου γιατί να μην το κάνουμε».

Επιπλέον, χωρίς πολλές περιστροφές, είπε ότι το ζεύγος Τέτας Καμπουρέλη και Βασίλη Γκουρούση έφτασε να χωρίσει για τρίτα πρόσωπα. Προσοχή! Όχι τρίτο πρόσωπο αλλά πρόσωπα δηλαδή είτε ο ένας από τους δύο είχε σχέση με πάνω από ένα άτομο, είτε το ζευγάρι είχαν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με άλλο ταίρι! Ο θεατρικός όμως επιχειρηματίας μίλησε και για τα σχέδια του που περιλαμβάνουν χορό και τραγούδι!

«Έχει γίνει πρόταση από το J2US και θα θέλαμε να είμαστε εκεί. Για εμένα, ξεκινώντας όλες τις συζητήσεις που είχαμε, η πρώτη μου επιλογή στη λίστα ήταν αυτό. Το J2US, αν το κάνουμε τελικά, πιστεύω ότι μπορούμε να το κερδίσουμε», είπε ο Μαυρίκιος αρχικά.

Για τη νέα σχέση της Τέτας Καμπουρέλη και την επιβεβαίωση του ίδιου είπε: «Με την Τέτα είχαμε μιλήσει το προηγούμενο βράδυ, της είπα ότι έχω συνέντευξη και πιθανός να με ρωτήσουν και μου είπε πες ότι θες. Επειδή μίλησα κάποια στιγμή για τρίτα πρόσωπα, προφανώς δεν είπα τρίτο πρόσωπο. Είπα τρίτα πρόσωπα. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις έχουν μπει πρόσωπα».