Η Σοφία αποφασίζει να μιλήσει στον Ανδρέα για τη σχέση τους πριν από το ατύχημα στη σειρά Ο Γιατρός, αλλά τους διακόπτει η Κέλλυ, που έρχεται στο νοσοκομείο έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο. Η Σοφία αναλαμβάνει τη θεραπεία της, ενώ ο Ανδρέας και η Άννα μπαίνουν στη διαδικασία να ψάξουν την «κρυφή» ζωή της κόρης τους. Την ίδια στιγμή, οι σχέσεις του Δημήτρη και της Δανάης γίνονται ακόμα χειρότερες όταν αναλαμβάνουν τη «Βίκυ Love», μια influencer που σκανδαλίζει όλο το ανδρικό προσωπικό του νοσοκομείου . Ο Ανδρέας, προσπαθώντας να πείσει την Κέλλυ να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, την καλεί σε δείπνο μαζί με την Άννα. Ο Δημήτρης συνεργάζεται με την Εύα για τη θεραπεία μιας γυναίκας αστροναύτη, η οποία παθαίνει κρίσεις πανικού και θέλει να το κρύψει από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος. Η Σοφία συγκρούεται μετον Μιχάλη, που της λέει να προχωρήσει τη ζωή της χωρίς τον Ανδρέα.

Στο μεταξύ, η εισαγωγη ενός ασθενούς αναστατώνει τον Λεωνίδα, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που είχε βασανίσει τον ίδιο και την οικογένειά του και αποφασίζει να τον αφήσει να πεθάνει.

Ο Ανδρέας, μετά τη βραδιά που πέρασε με την Άννα, της ζητά να είναι και πάλι μαζί, όμως εκείνη του λέει ότι με τον Θοδωρή σκοπεύουν να κάνουν οικογένεια μαζί.

Η Σοφία, βλέποντας τον Ανδρέα σε περίεργη κατάσταση, πιστεύει ότι δεν έχει πλέον μέλλον μαζί του και καταλήγει να περάσει ένα βράδυ με τον Μιχάλη.

Το επόμενο πρωί εκείνος μοιράζεται μαζί της κάποια κρυφά του συναισθήματα. Ο Ανδρέας συνειδητοποιεί ότι, αντί με τον καιρό να θυμάται κομμάτια από το παρελθόν του, ξεχνάει ακόμα περισσότερα και αρχίζει να ανησυχεί μήπως η φαρμακευτικη αγωγή ,που παίρνει του κάνει κακό.

 

Ο Γιατρός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

AGB – Nielsen: Μπάχαλο με τις μετρήσεις – «Χάθηκαν» 1 εκατ.τηλεθεατές – Πάμε σε διεθνή διαγωνισμό;

Viral η κοπέλα που χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ για «ευχαριστώ»

The Secret Song: Τέλος με μόλις 2 επεισόδια αντί για 8!