Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα «καυτά» πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, με τον ίδιο να βρίσκεται στα καλύτερά του από κάθε άποψη, έχοντας μεταξύ άλλων χάσει αρκετά κιλά.

Ο παρουσιαστής, πήρε τη μεγάλη απόφαση καθώς όπως εξήγησε, δεν του άρεσε πλέον ο εαυτός του. Έκτοτε ο παρουσιαστής έχει μοιραστεί διάφορα tips για την διατροφή του, που τον βοήθησαν να χάσει πιο εύκολα τα παραπανίσια κιλά.

Όπως είχε εξηγήσει λοιπόν ο Νίκος Μουτσινάς, σε μία συνέντευξη που είχε δώσει, το πιάτο που αποφάσισε να κόψει δεν ήταν άλλο από το κρέας. Από τη στιγμή που ο παρουσιαστής έγινε vegan, η απώλεια κιλών ήρθε πιο εύκολα. Πρόκειται για μία αποτελεσματική κίνηση, η οποία βέβαια πρέπει να γίνεται πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού μας.

Τι έτρωγε ο Νίκος Μουτσινάς και είχε παχύνει;
«Ανέβηκα στη ζυγαριά τον περασμένο Ιούνιο και δεν μου άρεσε καθόλου το νούμερο που είδα. Εν τω μεταξύ, εγώ είμαι λίγο πονηρός στο κομμάτι των κιλών, επειδή τα παίρνω παντού και δεν φαίνεται έντονα, είναι σαν να μη συμβαίνει. Το νούμερο στη ζυγαριά όμως με ταρακούνησε.

Πάχυνα. Είχα χάσει 22 κιλά, τώρα είναι λίγο λιγότερα. Κάποια στιγμή ανέβηκα στη ζυγαριά, την είχα μπροστά μου, αλλά δεν είχαμε ωραία σχέση. Το μυστικό για να γίνει κάποιος πολύ παχύς, είναι να αγοράζει φόρμες. Οπότε αγοράζοντας φόρμες και φορώντας φαρδιές μπλούζες ήταν όλα χαλαρά.

Αφού έμπαινα σ’ αυτά δεν είχα καταλάβει κάτι. Κάποια στιγμή είπα μήπως δεν είναι όλα πρηξίματα; Δεν ήταν. Γιατί εμείς δεν έχουμε και περίοδο και έτσι αποφάσισα να ανέβω στη ζυγαριά να δω τι γίνεται. Η κατάσταση μου ήταν ότι είχα κατοσταρήσει.

Δεν είναι ότι πεθαίνω για το φαγητό, απλά τρώω άτσαλα και βλακείες. Αντί να φάω ένα κομμάτι τσιζκέικ, θα φάω το μισό! Επίσης, με τις πίτες είχα ένα πραγματικό πρόβλημα. Είχα μία κυρία, που μου μαγείρευε και το όνειρό μου ήταν να γυρνάω σπίτι και να τρώω ένα ταψί τυρόπιτα. Μετά είπα να μπω σε ένα πρόγραμμα», είχε πει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής σε συνέντευξη που είχε δώσει για τα κιλά του.

 

Πηγή: koubanezos.gr