Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι # yes» στο Open και αφού του ανήκει τουλάχιστον το 70% του σταθμού, είπε να ανακοινώσει και μία αποκλειστικότητα που αφορά στον ίδιο και στο «Fame Story» που έρχεται από τον Σεπτέμβριο στο Star.

«Πλέον θα είμαι παρουσιαστής στο Star! Θα παρουσιάσω το Fame Story τον Σεπτέμβριο! Είμαι τυχερός και χαρούμενος σε αυτήν την οικογένεια. Όποιος συμμετέχει στο σόου αυτό εκτός από ευκαιρίες θα μάθει κιόλας. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision», αποκάλυψε αρχικά o Nίκος Κοκλώνης.

«Θα είναι πολλοί οι καθηγητές και θα έχουμε δυνατούς κριτές. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο διευθυντής, είναι 3 υποψήφιοι, γίνονται δοκιμαστικά. Θα ξεκινήσουμε τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και θα τελειώσουμε την τελευταία του Δεκέμβρη. Μετά θα κάνουμε διάλειμμα και μετά J2US. Μέσα στην ακαδημία θα είναι 15 παιδιά και θα έχουμε μία αποχώρηση την εβδομάδα».

«Το νέο Fame Story θα έχει διαφορές από το παλιό. Η ακαδημία δεν θα βασίζεται στα καθιερωμένα μαθήματα φωνητικής, θα έχουμε μαθήματα για τα social media, για το styling, το πώς πρέπει να μανατζάρεις τον εαυτό σου. Θα έχουμε μια μέρα με κινητά και όλα τα παιδιά θα έχουν προσβάσιμα τα προφίλ τους. Θα κάνουμε πράγματα για όλα τα παιδιά, συναυλίες, δίσκους και πολλά άλλα».

«Η φωνή θα είναι το κριτήριο, δεν θα είναι ένας ο νικητής» είπε και συνέχισε: «Θα είναι στην Κατερίνα Καινούργιου από Σεπτέμβριο. Σίγουρα θα είναι μαζί μας είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες. Θα έρθει η εμπειρία του Ανδρέα με τη φρεσκάδα του 2023».

 

Νίκος Κοκλώνης: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή