Το γαλλικό μανικιούρ είναι μία από τις πιο κλασικές τάσεις. Ένα παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ, που ορίζεται από το λευκό βερνίκι για τα νύχια, είναι μια εμφάνιση διαχρονική και κομψή. Αποπνέει κομψότητα και μπορεί να φορεθεί σε διάφορες καταστάσεις, από casual έως στην εργασία. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλές σύγχρονες λήψεις με φωτεινές, τολμηρές συμβουλές. Η ενδιαφέρουσα χρήση του χρώματος, των διαστημάτων, των τονισμών και των σχεδίων θα σας εμπνεύσει να γίνετε εξαιρετικά δημιουργικοί. Οι παστέλ αποχρώσεις είναι πάντα αγαπημένες. μπορείτε να βάψετε κάθε νύχι με μια διαφορετική ονειρική λάκα και να ολοκληρώσετε την εμφάνιση με κόκκινες συμβουλές.

1. Κλασικό γαλλικό μανικιούρ

Το παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ είναι μια εμφάνιση που είναι σοφιστικέ και διαχρονική.

2 Γαλλικό μανικιούρ με λογότυπο

Πιθανότατα έχετε δει το logo nail art στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις τα τελευταία χρόνια. Αυτό μπορεί να βγει και σε καλό! Η προσθήκη λογότυπων στα νύχια σας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εκφράσετε την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά σας.

3 Μαύρα νύχια με κόκκινες γαλλικές μύτες

Το γαλλικό μανικιούρ δεν χρειάζεται να είναι ο κλασικός καθαρός και λευκός συνδυασμός. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διασκεδάσετε με την εμφάνιση.  Ο χρωματικός συνδυασμός είναι εντυπωσιακός και θυμίζει Christian Louboutins, τα κομψά παπούτσια με την κόκκινη σόλα

4. Κλασικό γαλλικό μανικιούρ με πέρλες


Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε αυτό το look από το πρωτότυπο είναι η προσθήκη των μικρών πέρλες στη βάση του νυχιού σας.

5. Fluro Matte French Tip Nails

Τα ζωηρά κίτρινα, τα καυτά ροζ και τα πράσινα λάιμ είναι ένας φανταστικός τρόπος για να προσθέσετε λίγο χρώμα στα νύχια σας.

Τόσο έντονα χρώματα είναι πιθανό να τραβήξουν την προσοχή στα χέρια σας. Για αυτόν τον λόγο πάντα τα νύχια σας να είναι μαλακά και περιποιημένα. Έτσι δεν θα αλλοιωθεί η ομορφιά του μανικιούρ σας.