Η μεγάλη ανατροπή με το My Style Rocks έγινε στον ΣΚΑΪ. Από εκεί που όλα έδειχναν το οριστικό τέλος του ριάλιτι μόδας με το τέλος του φετινού κύκλου τα δεδομένα αλλάζουν χωρίς ωστόσο να λείπουν οι αλλαγές.

Συγκεκριμένα το My Style Rocks πήρε το πράσινο φως για νέο κύκλο από τη νέα σεζόν ο οποίος μάλιστα θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο.

Από τον ΣΚΑΪ θέλουν να καλύψουν το κενό που αφήνει ο Νίκος Μουτσινάς στο 15:00 με 17:00 και αν και αρχικά βρισκόντουσαν σε συζητήσει με τη Ζήνα Κουτσελίνη τελικά αυτή ανανέωσε με το κανάλι του Star. Έτσι το ριάλιτι θα μείνει στην καθημερινότητά μας από Σεπτέμβριο με νέο ωράριο.

Η παραγωγή του My style rocks ωστόσο είναι πολυδάπανη και τα λεφτά δε θα έφταναν για την κάλυψη μιας ολόκληρης σεζόν. Από το κανάλι μπήκαν σε συζητήσεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να μειωθεί το κόστος όμως αυτός ήταν αρνητικός.

Έτσι, επανήλθαν με νέα πρόταση έτσι ώστε αυτός να παραχωρήσει τα δικαιώματα σε αυτούς και να αποχωρήσει από την παραγωγή.

Μετά από πολλές συζητήσεις και υποχωρήσεις εκατέρωθεν, η χρυσή τομή βρέθηκε και το ριάλιτι θα προβληθεί κανονικά από την επόμενη σεζόν με αρκετές αλλαγές στην παραγωγή.

Αναμένεται να δούμε τώρα αν θα έχουμε κι άλλες σε κριτική επιτροπή…

Όλες οι ειδήσεις

Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφουν εκτάκτως στον ANT1 – Τι έχει συμβεί

Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης: Το πήραν απόφαση – Τότε παντρεύονται

Survivor All Star spoiler 24/5: Ξανά εκτός παιχνιδιού ο Τάκης – Ζητούν την αποβολή του οι μπλε