Στο προγούμενο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, Μία Νύχτα του Αυγούστου,  ο Μανώλης γνωρίζει τυχαία μια νεαρή γυναίκα της Τρούμπας, τη Ρηνιώ, ενώ παράλληλα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη ενός άγνωστου κοριτσιού, που ζητάει τη βοήθειά του. Μια αναπάντεχη φιλία αρχίζει να γεννιέται ανάμεσα στην Αγάθη και μια παλιά ιερόδουλη, τη Γιώτα.

Ο Μανώλης θα υπερασπιστεί τη Ρηνιώ και τη μικρή Χριστίνα απέναντι στην σκληρότητα της γειτονιάς. Αυτό είναι το περιστατικό που τους φέρνει πιο κοντά.

Ωστόσο, ο Μανώλης δεν είναι ακόμα έτοιμος να αφήσει κάποιον άνθρωπο να ξαναμπεί στη ζωή του. Η μόνη που το καταφέρνει, είναι η Αγάθη, της οποίας το μυστικό μαθαίνει κατά λάθος ο Μανώλης, καθώς ετοιμάζεται να φύγει για άλλη μια φορά.

Στο μεταξύ, ο Αντρέας έρχεται πιο κοντά με τον συγκρατούμενό του, Χρόνη, τον οποίο αρχίζει να βλέπει σαν πατέρα. Πόσο καλοπροαίρετος όμως είναι τελικά αυτός ο παράξενος βαρυποινίτης; Η Μαρία και ο Κυρίτσης προσπαθούν να αποφασίσουν αν θα πρέπει να μιλήσουν στη Σοφία για το παρελθόν, όταν ξαφνικά κάτι τραγικό συμβαίνει, για άλλη μια φορά, στη ζωή τους.

Μία νύχτα του Αυγούστου: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Χαμός στο Twitter με τον Παπακαλιάτη – Τι γράφουν οι χρήστες

Στόπερ 4 εκατ. ευρώ «φέρνει» ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό!

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Άγγελος και Βέλη με νευρικό κλονισμό-Η Καίτη σε άλλη αγκαλιά;