Μέλλουσα νύφη θέλει να κολλήσει… κορονοϊό! (βίντεο) Μια μέλλουσα νύφη από την Αυστραλία βρήκε έναν ασυνήθιστο τρόπο για να μην της χαλάσει τη μέρα ο κορονοϊός.

Ένα βίντεο που παρουσιάζει λεπτομερώς το προληπτικό μέτρο έχει προς το παρόν 121.000 προβολές στο TikTok.

Σε βίντεο 15 δευτερολέπτων που ανέβηκε στο TikTok με τη λεζάντα «όταν ο γάμος σου είναι σε έξι εβδομάδες και δεν έχεις κολλήσει ακόμη Covid» η μέλλουσα νύφη επιδεικνύει τις ανορθόδοξες μεθόδους της για να κολλήσει.

Το βίντεο δείχνει άντρες και γυναίκες να την πιάνουν- ακόμη και να πίνουν από το ίδιο ποτήρι – σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Μελβούρνης.

Το βίντεο ανέβηκε λίγες ημέρες πριν η πολιτεία της Βικτόριας ανακοινώσει ότι από τις 12 Ιανουαρίου κλείνουν όλες οι εσωτερικές αίθουσες χορού. Επίσης θα έχουν μόνο πάρτι γάμου, για να σταματήσει η εξάπλωση της Όμικρον.

Πολλοί σχολιαστές του TikTok μίλησαν για τον ανορθόδοξο τρόπο προκειμένου να μην κάνει το εμβόλιο. Άλλοι βρήκαν το μέτρο κάπως αλαζονικό.

«Είναι χάλια να είσαι εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και να βλέπει αυτό», σχολίασε ένας χρήστης.

Ένας άλλος είπε για την αποτελεσματικότητα της προληπτικής μόλυνσης της κοπέλας. Κι αυτό  δεδομένου ότι οι άνθρωποι μπορούν να κολλήσουν τον COVID περισσότερες από μία φορές. Στην πραγματικότητα, πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η επαναμόλυνση είναι πέντε φορές πιο πιθανή με τη νέα παραλλαγή Omicron.

Πράγματι, οι λοιμωξιολόγοι αποτρέπουν από τη σκόπιμη προσπάθεια να προσβληθεί από τη νόσο.

Νύφη… κορονοϊός!

«Οι άνθρωποι που θέλουν να κολλήσουν αυτόν τον ιό όταν είναι ακόμα δυνατό να περάσουν από αυτό το κύμα χωρίς να κολλήσουν δεν είναι έξυπνοι». Αυτό είπε η επιδημιολόγος Δρ Κάθριν Μπένετ στην Daily Mail Australia την περασμένη εβδομάδα. “Ακούμε πολλούς ανθρώπους να λένε στις ειδήσεις που λένε μπορεί να είναι ήπιο, αλλά στην πραγματικότητα είναι πραγματικά τρομερό. Μην το κάνετε».