Ο Meat Loaf  που έφυγε χτες από τη ζωή χτυπημένος από κορονοϊό είχε κάνει μία απίστευτη δήλωση για την ασθένεια. Ο πασίγνωστος τραγουδιστής είχε δηλώσει ότι «φοβάμαι μέχρι θανάτου για τον κορονοϊό» αλλά δεν θα «ελεγχόταν» από τον θανατηφόρο ιό.

Ο εμβληματικός τραγουδιστής των Bat Out Of Hell πέθανε σε ηλικία 74 ετών το βράδυ της Πέμπτης, περιτριγυρισμένος από τη σύζυγό του Deborah και τα παιδιά του Pearl και Amanda.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέθανε αφού προσβλήθηκε από τον ιό. Μάλιστα η ασθένεια ήταν πολύ σύντομη και εξελίχθηκε ταχύτατα.

Είναι άγνωστο αν ο Meat Loaf – το πραγματικό όνομα Marvin Lee Aday – είχε εμβολιαστεί. Ωστόσο ο ίδιος είχε δηλώσει: «Αν πεθάνω, θα πεθάνω – δεν πρόκειται να με ελέγχουν».

Μιλώντας στο Pittsburgh Post-Gazette για τον κορονοϊό , ο ροκ σταρ είπε: “Ω, φοβάμαι μέχρι θανάτου! Πλάκα μου κάνεις; Αλλά λυπάμαι, κατάφερα να σταματήσω τη ζωή για λίγο. Όμως δεν μπορούν να συνεχίσουν να σταματήσουν τη ζωή λόγω της πολιτικής Και αυτή τη στιγμή σταματούν λόγω της πολιτικής.»

“Και στο CNN αποκάλυψαν ότι οι μάσκες που φοράμε είναι άχρηστες. Το ξέρω εδώ και έξι μήνες. Δεν κάνουν τίποτα. Δεν σε εμποδίζουν να πάθεις Covid. Είναι απλώς μια ενόχληση και κάνει τη μύτη σου να έχει φαγούρα. Επίσης δεν μπορείς να αναπνεύσεις».

Έπειτα ο δημοσιογράφος του είπε: «Όλοι ελεγχόμαστε» κάτι που ώθησε τον Meat Loaf να απαντήσει: «Ναι, το ξέρω. Αλλά όχι εγώ. Αν πεθάνω, πέθανα αλλά δεν θα με ελέγχουν».

Η σύζυγος του έκανε τη δυσάρεστη ανακοίνωση μέσω Facebook.

«Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες για να ανακοινώσουμε ότι ο απαράμιλλος Meat Loaf πέθανε απόψε έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Deborah».