Εντάσεις συνεχίζουν να υπάρχουν στο σπίτι του MasterChef 2022, έπειτα από την τελευταία αποχώρηση, στην οποία η Βασιλική ήταν εκείνη που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

 

Όπως σχολίασε η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής του Star, Ελισάβετ, η οποία στην τελευταία δοκιμασία αποχώρησης πήρε την υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές, και να της έδινε την ασυλία η Βασιλική δε θα την έπαιρνε, αφού απέδειξε ότι μπορεί να μαγειρέψει καλύτερα από κάποοιους άλλους συμπαίκτες της που παραμένουν ακόμη στο σπίτι του MasterChef. Επίσης, δήλωσε ότι τη στενοχώρησε που η Βασιλική τη μείωσε, καθώς και η απόφασή της να αλλάξει την ψήφο της την τελευταία στιγμή.

 

Και η Ελισάβετ συνέχισε λέγοντας: «Όταν χάνει μία ομάδα, χάνει στο σύνολο. Φυσικά πιστεύω ότι ήμουν εύκολος στόχος. Μπήκα σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής πάρα πολύ αθώα. Το κρατάω αυτό που έγινε με τη Βασιλική για το μέλλον. Αρχηγό θα ήθελα τον Σταύρο να γίνει, γιατί έχει μαγειρικές ικανότητες πολύ υψηλές, έχει μαγειρική αντίληψη και είναι καλός άνθρωπος».

Masterchef: Τι δήλωσε ο Νικήτας

Ο Νικήτας σχολίασε ότι η θέση του αρχηγού στην μπλε ομάδα είναι κενή και ίσως έχει και εκείνος κάποια στιγμή την ευκαιρία να μπει στη θέση αυτή, ενώ όταν ρωτήθηκε για το εάν θα τον δεχτεί ο Δημήτρης ως αρχηγό της μπλε ομάδας, απάντησε ότι δε θα μπορεί να κάνει και αλλιώς και εάν θέλει μπορεί να μη μαγειρέψει. «Εγώ θα χάσω; Όχι. Είναι ένας άνθρωπος που δε θέλω να έχω καθόλου επαφές».

«Στην ομαδική δοκιμασία βoήθησα όπου μου ζητήθηκε. Στο γλυκό δε μου ζητήθηκε να βοηθήσω».

MASTERCHEF 2022