Μία νέα ημέρα ξεκινά στο MasterChef. Παναγιώτης, Νικήτας, Ελπίδα και Γιάννος διεκδικούν μια θέση στην τελική τετράδα του διαγωνισμού, αφού η Καλλιόπη Μπεζαντέ έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της και περιμένει τους τρεις συμπαίκτες της, που θα την ακολουθήσουν.
Και οι τέσσερις είναι έτοιμοι για ένα ακόμα Τεστ Δημιουργικότητας στο διαγωνισμό μαγειρικής του Star. Στους πάγκους τους βρίσκεται ένας… μυστηριώδης φάκελος.

 

Τι περιείχε; Μία φωτογραφία που απεικόνιζε το πιάτο που είχαν φτιάξει στις οντισιόν και τώρα οι κριτές ήθελαν να δουν την εξέλιξή τους μετά από τόσο καιρό που βρίσκονται στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Βλέποντας τις φωτογραφίες πολλές αναμνήσεις επιστρέφουν στο μυαλό τους και ανυπομονούν να ξεκινήσει η δοκιμασία.

 

Δίνουν τον καλύτερό τους προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν το Τεστ Δημιουργικότητας και βέβαια στη συνέχεια να μπουν την τελική τετράδα του MasterChef 2022.
Ο Γιάννος σπεύδει να πάρει τις παρασκευές του από το ψυγείο, αλλά γλιστράει και χτυπάει στο κεφάλι του, όχι μία αλλά δύο φορές.«Κάρμα. Είδα κάτι άσπρο μπροστά μου. Ήταν πολύ δυνατό. Δυο φορές, δυο κουτουλιές τις έχει φάει το ψυγειάκι. Σήμερα ήταν στην αρχή. Ξεκινούν πολύ καλά τα πράγματα», δήλωσε με χιούμορ στην κάμερα.Μετά την αποχώρηση του Χριστόφορου Κατσιάνα, η τελική πεντάδα του MasterChef 2022 πέρασε ακόμα μία δοκιμασία!

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας, διεκδίκησαν μια θέση στην τελική τετράδα του διαγωνισμού, αφού η Καλλιόπη Μπεζαντέ έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της και περιμένει τους τρεις συμπαίκτες της, που θα την ακολουθήσουν.
Στο τέλος οι δυο παίκτες με τα χειρότερα πιάτα ήταν ο Νικήτας και ο Γιάννος και οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει ο Γιάννος.
Έτσι στην τελική τετράδα πέρασαν: Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ!