Το Maestro επιστρέφει αυτή την Πέμπτη στο MEGA με το δεύτερο επεισόδιο της σειράς που έχει τον τίτλο «Άρνηση». Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις μετά τη σαρωτική και πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρεμιέρα λοιπόν που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό και τα social media αποσπώντας τα πιο ένθερμα σχόλια, η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 22:40, στο MEGA.

Maestro

Maestro

Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο. Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως εκείνος δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

Κλέλια Ανδριολάτου: Η Χάρις Αλεξίου είναι εξαιρετικά δοτικός άνθρωπος

Η ηθοποιός μίλησε και για την τηλεοπτική «γιαγιά» της η οποία όπως λέει, είναι ένας άνθρωπος που πορεύτηκε σε αυτή τη δουλειά με καρδιά ανοιχτή. Παρά τη μυθική καριέρα της αποφάσισε πως στο σετ έχει να μάθει και να ακούσει. Είναι ένας εξαιρετικά δοτικός άνθρωπος με νοιάξιμο και τρυφερότητα. Και φυσικά είναι το γέλιο τους. Τους χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς. Ως νεότερη, αυτό που κρατάει στην καρδιά της είναι το πολύτιμο μάθημα της ταπεινότητας, της καλοσύνης και της δίψας της για ζωή.

Maestro: Δείτε το καθηλωτικό τρέιλερ του νέου επεισοδίου

 

Όλες οι ειδήσεις

Η απαγορευμένη φωτογραφία Σέρχιο Ράμος και Πίλαρ Ρούμπιο

Βρήκε δουλειά και έγινε Viral με τον τρελό χορό της! (vid)

Η Γέφυρα: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ANT1