Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον καναπέ του Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Ο τραγουδιστής παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη Eurovision, αλλά και τη σχέση του με τον Γιώργο Θεοφάνους κάνοντας μερικά «αιχμηρά» σχόλια.

 

«Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή του. Το θεωρώ πολύ άστοχο και αν κρίνω από μένα, δεν είμαι περιορισμένων δυνατοτήτων ούτε κανένα από τα παιδιά. Θα πω ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει επιλεκτική μνήμη και να κάτσει να τα θυμηθεί καλά. Αν τα πω εγώ πως ήταν τα πράγματα τότε θα μπει η αλήθεια στη θέση της αλλά βαριέμαι», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

 

Για τη διάλυση των ONE σχολίασε πως «εγώ αποφάσισα να φύγω από τους ΟΝΕ, δεν άντεχα άλλο, ήταν πολλές οι διαφωνίες με τον Γιώργο. Ήταν και η φιλοδοξία για solo καριέρα, αλλά δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Σαν αδελφός μου ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους και ακόμα αν βρεθούμε και είμαστε στα καλά μας.

Όταν κάτι δεν πηγαίνει άλλο οδηγείται στην καταστροφή αν δεν το σταματήσεις. Υπήρχε λόγος να πυροβολήσει τα πόδια του και να πει ξαφνικά από το πουθενά. Βγαίνει και λίγο κακία, λίγο πικρία, λίγο μικρόψυχο το είδα όλο αυτό ότι οι ΟΝΕ ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων. Αυτός τους διάλεξε, όχι εγώ. Με στεναχωρούν όλα αυτά. Κάποια στιγμή έπρεπε να απαντήσω. Γιατί θυμήθηκε να το πει τώρα, μετά από τόσα τραγούδια, από τόσες επιτυχίες; Είχε τόσα οφέλη.

Βλέπω μια αντιμετώπιση απαξιωτική και ακούω πράγματα και για το πρόσωπό μου. Κάποια στιγμή θα απαντήσεις. Πληγώθηκαν τα παιδιά πάρα πολύ. Του απάντησα δημοσίως, όπως τα είπε και αυτός δημοσίως. Τον έχω πάρει δυο-τρεις φορές τηλέφωνο και δεν απαντά».