Η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει πολλές φορές το παράπονό της για όσους έλεγαν κατά το παρελθόν, ότι δεν πρόκειται να κάνει καριέρα. Ποιος δε θυμάται ότι το περασμένο καλοκαίρι, η παρουσιάστρια του ALPHA και της εκπομπής Super Κατερίνα, είχε αναφερθεί τότε στην Ρούλα Κορομηλά και τις δηλώσεις που είχε κάνει στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Για την ακρίβεια η Ρούλα είχε πει: «Η Καινούργιου θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι το οποίο θέλει να δουλέψει πολύ. Θέλει να το δουλέψει και να αφήσει τον εαυτό της, να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση με την Καινούργιου όταν ήμουν υπεύθυνη. Γιατί αν τη δεις με λιγότερο μακιγιάζ και λίγο πιο απλή, είναι πιο ωραίο το κορίτσι από ότι είναι έτσι όπως βγαίνει τώρα. Και βέβαια χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Εντάξει; Μπορεί να είναι στην τηλεόραση. Κανένας δε στερεί σε κανέναν το δικαίωμα να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο το τι θα κάνεις».

Ωστόσο, ο χρόνος έδειξε ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και ότι κανείς δεν μπορεί να είναι… μελλοντολόγος στην  τηλεόραση. Όμως στη σημερινή εκπομπή η Κατερίνα ανέφερε ακόμα ένα πρόσωπο, που όπως είπε η ίδια, δεν την είχε και σε ιδιαίτερη εκτίμηση!

Ο λόγος για τον Πέτρο Μπούτο, για τον οποίο η παρουσιάστρια είπε τα εξής:

«Μου λέγανε τότε στο Mega, ότι δεν θα κάνω καριέρα, ένας από αυτούς είναι ο Πέτρος Μπούτος, ο οποίος είναι τώρα στην Barking Well. Εγώ τα λέω, δεν έχω θέμα. Ήμασταν τότε η πεντάδα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαρία Αραμπατζή, ο Νίκος Παπαδάκης, η Δούκισσα Νομικού και εγώ. Ξέρετε τι λέγανε; Όλοι θα κάνουν καριέρα εκτός από την Καινούργιου. Δεν άρεσα στον Μπούτο και μετά από χρόνια, όταν τελείωσε μου είπε δεν θα κάνεις τίποτα εσύ».

Και στη συνέχεια είπε: «Εγώ λοιπόν που λες, είμαι πολύ ατάλαντη, το ταλέντο και την ευστροφία του Δημήτρη μπορεί να μην τα έχω, αλλά ίσως να δούλεψα πάρα πολύ και ίσως είχα και καλύτερη συμπεριφορά σε κάποιους συναδέλφους».

Μπράβο Κατερίνα! Ένας ένας στον… τάκο να τακτοποιείται. Ευτυχώς που ο Κοκλώνης είναι φίλος σου και σε στηρίζει!

Δείτε τι χαρακτηριστικά είπε η Κατερίνα Καινούργιου