Η Άννα περνά πολύ δύσκολες στιγμές στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές πειθαρχικές κατηγορίες από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της υπηρεσίας της και αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύει ακόμα και να χάσει τη θέση της. Δυστυχώς η ίδια δεν μπορεί να αντιδράσει στην παρούσα φάση ή να κάνει κάτι για να προστατέψει τον εαυτό της.
Ο Ίσσαρης, από την άλλη, έχει αρχίσει να κρατάει αποστάσεις και αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Στο μεταξύ, ο Νικόλας έρχεται αντιμέτωπος με τη σκληρότητα των μαθητών του και αυτό τον απογοητεύει πολύ. Περισσότερο όμως τον απογοητεύει η επιλογή του Μάκη να ζητήσει χρήματα από τον Βανδώρο. Έτσι, το μόνο που του μένει πια είναι να προσπαθήσει να προστατέψει τον Χρήστο.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν ο πατέρας του πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από μπράβους του Βανδώρου. Αυτή τη φορά, όμως, δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Αποφασίζει να επέμβει δραστικότερα και να συγκρουστεί με τον άνθρωπο της νύχτας και τον κόσμο του. Παράλληλα, η Μπετίνα βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Η σχέση της με τον Χριστόφορο από τη μία της δίνει χαρά και από την άλλη της δημιουργεί ενοχές. Δεν αργεί μάλιστα η στιγμή που θα κληθεί να πάρει μια σημαντική απόφαση, που μπορεί να επηρεάσει το μέλλον της σχέσης τους.

Την ίδια ώρα, ο Στάθης προσπαθεί να στηρίξει τον πατέρα του, που καταρρέει, ενώ η Νάσια ανακαλύπτει έκπληκτη πού κρύβεται η Βικτωρία.
Η Βικτωρία τελικά δεν καταφέρνει να γλιτώσει από την αστυνομία και η σύλληψή της φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση και τον Νικόλα. Οι Αρχές τον αντιμετωπίζουν πια με καχυποψία, αφού αποκαλύφθηκε ότι αυτός την έκρυβε στο σπίτι του.

Ένα ακόμα θέμα που τον εξοργίζει είναι η κριτική που του ασκεί όλο και πιο συχνά τους τελευταίους μήνες ο Χριστόφορος. Νιώθει ότι δεν αντέχει άλλο αυτή τη συμπεριφορά και αποφασίζει να του μιλήσει ανοιχτά. Η συζήτηση όμως ξεφεύγει και οι δυο τους καταλήγουν να καβγαδίσουν άσχημα.

Ο Ίσσαρης πληροφορείται από δικούς του ανθρώπους ότι η Άννα αντιμετωπίζει το Πειθαρχικό. με αφορμή τη σύλληψη του Μηνά, αλλά κυρίως επειδή κάποιος υψηλόβαθμος την έχει βάλει στο μάτι. Στην προσπάθειά του να μάθει ποιος είναι αυτός, ανακαλύπτει κάτι ακόμα πιο σημαντικό: το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει άμεση σχέση με την κράτηση της Βικτωρίας. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα και κάνει την αποστολή του ακόμα πιο δύσκολη.

 

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 19/1: Κλάμα στα social με τα ελληνικά της Καρολίνας

Viral βίντεο-«γροθιά» στο στομάχι: Κομμωτής ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή πελάτισσα

ΕΛΕΟΣ: Ο Αντώνης Σρόιτερ στο MEGA