Το τεστ DNA που έκανε κρυφά ο Χρήστος στον Μάνο στη σειρά του ΑΝΤ1 Ήλιος, θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τις ζωές των ηρώων. Ο Αχιλλέας έχει το φάκελο με τα αποτελέσματα στα χέρια του και του τον δίνει χωρίς να του αποκαλύψει ότι τα έχει ήδη δει. Λίγο αργότερα, όμως, η Αθηνά θα ακούσει τυχαία την κουβέντα τους και αυτό που θα μάθει θα την κάνει να παγώσει. Το ένστικτό της αποδεικνύεται για άλλη μια φορά σωστό και οι μεγαλύτεροι φόβοι της επιβεβαιώνονται! Ο άνθρωπος αυτός που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της είναι όντως ο Στέφανος, τον οποίο όλοι νόμιζαν μέχρι πρότινος νεκρό. Και η ίδια, άλλωστε, είχε δει με τα μάτια της το άψυχο σώμα του, όμως κι αυτό ήταν προφανώς μια καλοστημένη πλεκτάνη.

Την ίδια στιγμή η Εύα έρχεται κι αυτή πρόσωπο με πρόσωπο με με τον Μάνο και, σοκαρισμένη που βλέπει ξανά τον Στέφανο, του επιτίθεται, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην αστυνομία. Βέβαιοι πια ότι ο Μάνος και ο Στέφανος είναι το ίδιο πρόσωπο, η Ελπίδα και ο Χρήστος πηγαίνουν να του ζητήσουν κι επίσημα να κάνει τεστ DNA. Εκείνος καταφέρνει να διατηρήσει την ψυχραιμία του και τους εκπλήσσει με την απάντησή του: φυσικά και δέχεται, προκειμένου να αποδείξει ότι είναι αθώος… Παρ’ όλα αυτά, σύντομα οδηγείται στη φυλακή, αφού τα στοιχεία που έρχονται στο φως δείχνουν την ενοχή του.

Ήλιος: Η Λήδα αποφεύγει τη συνάντηση με τον Κωνσταντίνο

Μετά την τυχαία του συνάντηση με τον Κωνσταντίνο, τον άντρα με τον οποίο φαίνεται πως είχε σχέση η μητέρα της Λήδας, ο Νικήτας αποφασίζει να μην πει τίποτα στην αγαπημένη του. Θα ήθελε να τον συναντήσει ξανά μόνος του, αυτήν η φορά για να του δείξει το βιβλίο της Μαρίας με την αφιέρωσή του. Θελει να βοηθήσει τη Λήδα να βρει τι είναι αυτό που τη συνδέει με το συγκεκριμένο άνθρωπο, χωρίς να την αναστατώσει. Εκείνη, μόλις το μαθαίνει, δεν ξέρει αν θέλει να τον συναντήσει ήόχι… Δείχνει αφηρημένη και η συμπεριφορά της αυτή αρχίζει να προβληματίζει τον Αντώνη. Προβληματισμένος είναι και ο Ιάσονας από τη στιγμή που καταλαβαίνει πως η Μυρτώ επισκέφθηκε την Ελένη. Δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί, κι όταν εκείνη τον πιέζει να συναντηθούν ξανά, αποφασίζει να πει ατην Ελένη όλη την αλήθεια για όσα συνέβησαν στο Λονδίνο.