Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, είναι δραματικές. Η Αλίκη, μετά την ερωτική εξομολόγηση του Παύλου, παραμένει σοκαρισμένη και ξαφνιασμένη. Η γυναίκα, ύστερα από σκέψη, καταλήγει στην απόφαση πως δεν αισθάνεται ακόμη έτοιμη για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της μετά τον χαμό του Δημήτρη.

Το γεγονός αυτό απογοητεύει τον δικηγόρο, που έπειτα από αρκετά χρόνια ένιωσε ξανά ερωτευμένος.’Ετσι, εκείνος επιστρέφει στο σπίτι του και προσπαθεί να δώσει ακόμη μία ευκαιρία στον γάμο του με τη Γεωργία.

Την ίδια ώρα, η Αθηνά παίρνει μία μικρή άδεια από το ψυχιατρείο και ξανασμίγει με λαχτάρα με το μωρό της. Αυτές οι στιγμές με το παιδί της τής δίνουν μεγάλη χαρά αλλά και δύναμη για να καταφέρει να αποδείξει την αλήθεια και να αφεθεί ελεύθερη.

Παράλληλα, ο Στέφανος εξαναγκάζει τη Βίβιαν να τον βοηθήσει ώστε να κάνει πράξη τα σκοτεινά σχέδιά του. Παρόλο που εκείνη δεν θέλει, από τον φόβο ότι μπορεί να της κάνει κακό, ακολουθεί τις οδηγίες του.

Ήλιος: Η Αθηνά παίρνει την κατάσταση στα χέρια της

 

Βέβαια, την ίδια στιγμή, η Αθηνά αποφασίζει να πάρει πια την κατάσταση στα χέρια της! Εντωμεταξύ, η Ελένη μαθαίνει από τον Αντρέα μία αποκάλυψη που δεν μπορεί να πιστέψει, την ώρα που η Λήδα γλιτώνει από τύχη από μία νέα επίθεση που δέχεται.

Η γιατρός, φανερά σοκαρισμένη, προσπαθεί να ηρεμήσει και να βοηθήσει στην αποκάλυψη του ενόχου. Την επόμενη μέρα, η Αθηνά μεταφέρεται στις φυλακές και η Αλίκη, με τη βοήθεια του Χρήστου, παλεύει να αποδείξει πως ο Μάνος είναι στην πραγματικότητα ο Στέφανος.

Ταυτόχρονα, ο Παύλος διακρίνει μια περίεργη συμπεριφορά στον Αντρέα, γεγονός που ανατρέπει όσα πίστευαν όλοι μέχρι τώρα. Το ίδιο βράδυ, η Γεωργία παραδέχεται τόσο στον εαυτό της όσο και στον Παύλο πως η σχέση τους δεν μπορεί τελικά να προχωρήσει.’Οσο και να προσπάθησαν, το μόνο που τους συνδέει είναι η βαθιά αγάπη για την οικογένεια που δημιούργησαν κάποτε. Πλέον δεν μπορούν να είναι ξανά μαζί και χωρίζουν. Μετά το τέλος του γάμου του, ο άντρας πηγαίνει και βρίσκει την Αλίκη και της ανοίγει ξανά την καρδιά του! Κι ενώ συμβαίνουνόλα αυτά, η κατά μέτωπο μοιραία σύγκρουση του Χρήστου με τον Στέφανο οδηγεί τα πράγματα στα άκρα…

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου