Οι «Ψυχοκόρες» είναι αναμφισβήτητα μια σειρά αξιώσεων.Η Ασημένια Βουλιώτη μίλησε στο περιοδικό TV24 για το ρόλο της ως Δεσποινιώ στη σειρά του ΑΝΤ1 και πόσο άγχος της δημιουργεί για την επόμενη τηλεοπτική της κίνηση.

Όπως είπε είναι χαρά που η πρώτη της δουλειά είναι αυτή η σειρά αφού είναι σχολείο για εκείνη και σχολείο εύχεται να είναι όλη η ζωή της. Η ίδια εμπιστεύεται το ένστικτό της, οπότε δε φοβάται αν και παραδέχεται ότι υπάρχει αγχος. Ωστόσο προσπαθεί να λειτουργεί στη ζωή της με βάση το τώρα. Το παρελθόν και το μέλλον εξάλλου δεν υπάρχουν.

Στην ερώτηση τι θα κάνει η Δεσποινιώ από την πλευρά της για να έρθει ξανά σε επαφή με τις άλλες δύο αδελφές της η ίδια λέει ότι πιστεύει στην επιλογή και λιγότερο στην τύχη. Αυτή θεωρεί πως διαμορφώνει κατά βάση τη μοίρα της. Η Δεσποινιώ, η μικρότερη αδελφή, κινούμενη από το συναίσθημά της κάνει κυρίως αυθόρμητες και ενστικτώδεις επιλογές για να βρει τις αδελφές της.

Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Κοσμάς θα προσπαθήσει να την προσεγγίσει. Θα ανταποκριθεί όμως στον έρωτα του; Υπάρχει περίπτωση να τον ερωτευτεί;

Η νεαρή κοπέλα δεν αντιλαμβάνεται την προσέγγιση του Κοσμά ως ερωτικό κάλεσμα. Είναι αθώα και ανυποψίαστη. Ψάχνει για συμμάχους και αγάπη σε ένα σπίτι που επικρατεί η βία. Μέσα στη σειρά θα τη δούμε να ενηλικιώνεται και να αναζητά τον ρομαντικό έρωτα.

Τι θα γίνει όμως όταν η σχέση τους πέσει στην αντίληψη της Νέλλας;

Η Νέλλα δεν χάνει ευκαιρία να συμπεριφέρεται κακοποιητικά προς τις ψυχοκόρες της. Με τη Δεσποινιώ είναι σκληρή γιατί ζηλεύει τα νιάτα και την αθωότητά της ενώ η Μαρίκα και η Αρχοντουλα ως μεγαλύτερες ψυχοκόρες προστατεύουν και καθοδηγούν τη Δεσποινιώ. Ιδιαίτερα η Μαρίκα, που αποτελεί πρότυπό της. Αυτό ωστόσο δεν την εμποδίζει από το να παίρνει τις δικές της αποφάσεις βάζοντας συχνά τον εαυτό της ακόμη και σε κίνδυνο .

Οι Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Χώρισαν Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος – Τέλος μετά από 10 χρόνια

F1: Στον Πάριο γιόρτασε τα γενέθλια του ο Max Verstappen

Μάρκος Σεφερλής: Τέλος η σειρά που θα έκανε στο ΣΚΑΙ;