Η παραλία: Το κοινόβιο των χίπηδων αποφασίζει να κινητοποιηθεί και οργανώνει μια διαδήλωση – πορεία ενάντια στην κατασκευή του ξενοδοχείου.

Σε μια νέα συνάντηση της Σιλβάνας με τον Καραχάλιο, η πρώτη αποκαλύπτει στον αστυνομικό την εμπλοκή του Διονύση σε κύκλωμα, καθώς και στις απόπειρες δολοφονίας του Καραχάλιου και του Λοΐζου.

Σε ακόμα μία κατάδυση του Μαρκ και του Σήφη, ο πρώτος, εξαιτίας μιας εμπλοκής, καταλήγει σχεδόν νεκρός στην παραλία. Η Νικολίνα επισκέπτεται τον Δημητρό, επιχειρώντας να τον ηρεμήσει μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις.

Εκείνος όμως, θυμωμένος με τα ψέματα της μητέρας του, τη διώχνει. Ο Σήφης επιχειρεί να σώσει τον ημιθανή Μαρκ και ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια. Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η δράση τους στον Καραχάλιο και στον Αρβανιτάκη, καθώς βρίσκουν αρχαίους αμφορείς στη βάρκα που είχαν χρησιμοποιήσει οι δυο τους.

Ομολογία

Ενώ το νήμα της αρχαιοκαπηλίας αρχίζει να ξετυλίγεται, οι αστυνομικοί ζητούν από τον Σήφη να συνεργαστεί, ομολογώντας τις συνθήκες αλλά και τους ανθρώ- πους που αρχικά τον ενέπλεξαν στις παράνομες αυτές ενέργειες.

Η αστυνομία με τη σειρά της αποφασίζει να στήσει ενέδρα στην Αμαλία και στον Διονύση, προκειμένου να τους πιάσει στα πράσα. Σε μια νέα επίσκεψη της Νικολίνας στον Νικήτα, ενώ η Άννα απουσιάζει από το σπίτι, η πρώτη επιχειρεί να σερβίρει ένα τσάι στον φίλο της…

Ο Διονύσης ενημερώνεται τελευταία στιγμή από τον Γράντο για την παγίδα που έχει στηθεί εις βάρος του και καταφέρνει να αποφύγει την ενέδρα. Για ακόμα μια φορά η προσπάθεια της αστυνομίας να εμπλέξει τον Διονύση στο κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας αποβαίνει άκαρπη.

Ο Χάρης προλαβαίνει να φτάσει στο σπίτι του Νικήτα και εμποδίζει τη Νικολίνα να του σερβίρει το τσάι. Ο Νικήτας, μόλις συνέρχεται, αποκαλύπτει στον Χάρη όσα του είπε ο Δημητρός για τον θάνατο της Αντιγόνης και εξαφανίζεται.

Ο Μάρκος διεκδικεί τη θέση του στη ζωή της Κερασίας και της κάνει πρόταση γάμου… Εκείνη διστακτικά λέει το «ναι». Η Λόρα, από την άλλη, ύστερα από ένα βράδυ που πέρασε με τον Σήφη, διαπιστώνει έκπληκτη πως είναι έγκυος.

Όλες οι ειδήσεις

Η παραλία: Τέλος ο Αλέξανδρος Λογοθέτης από τη σειρά

Η παραλία: Τι συμβαίνει με το κόστος του 2ου κύκλου

Ψυχοκόρες: Η Αρχοντούλα βιολογική μάνα του Σώτου – Σε μοναστήρι η Φρόσω