Η αποφυλάκιση του Χάρι στη σειρά Η Παραλία, έχει γεμίσει χαρά την Υπατία η οποία του εξομολογείται ότι είναι έγκυος. Ωστόσο η αντίδρασή του στο ευχάριστο αυτό γεγονός δεν είναι αυτή που περίμενε η Υπατία με αποτέλεσμα η σχέση τους να δοκιμάζεται για ακόμα μια φορά.

Έπειτα από την πρόσφατη συζήτηση του Λοΐζου και του Καραχάλιου, ο Λοΐζος σπεύδει να ξεκόψει κάθε επαφή με τον Τόμι καθώς αντιλαμβάνεται ότι η αποκάλυψη της σχέσης τους θα τον έβαζε σε θανάσιμο κίνδυνο. Παράλληλα η Κερασία αντιμετωπίζει ανοιχτά τον Γράντο αναφορικά με την πρόσφατη συμπεριφορά του και το κολιέ που βρήκε κρυμμένο στα πράγματά του καθώς υποψιάζεται ότι ο άντρας της την απατά με την Τες.

Η Υπατία και ο Χάρι, πριν επιστρέψουν στα Μάταλα, επισκέπτονται το πατρικό σπίτι του Χάρι στην Αθήνα. Καθώς τακτοποιούν το σπίτι ο Χάρι μοιράζεται με την Υπατία τις παιδικές του αναμνήσεις και οι δύο τους έρχονται ακόμα πιο κοντά. Η ανακάλυψη κάποιων επίσημων εγγράφων που αγνοούσε ο Χάρι, μέχρι τον θάνατο της μητέρας του, θα κάνει το ζευγάρι να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν μυστικά που παραμένουν ακόμα κρυμμένα σχετικά με το παρελθόν του Χάρι.

Ο Καραχάλιος βρίσκεται σε τέλμα σχετικά με την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ο πραγματικός ένοχος βρίσκεται μπροστά στα μάτια του. Σε μια απόπειρα να βγάλει άκρη από τα δεδομένα θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο να μιλήσει εκ νέου με την οικογένεια Αρχοντάκη.

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ της ΕΡΤ1

 


Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Ανατροπή με την Δέσποινα-Έτσι θα βγάλει διαζύγιο-Ο Αντρέας σε κίνδυνο!

Πού ζουν οι αγαπημένοι μας οδηγοί F1; 7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 1

Η Γη της Ελιάς: Όλοι εναντίον της Αμαλίας- Ο Ισίδωρος την αποτελειώνει και τη διώχνει από τη ζωή του!