Οι Πανθέοι ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ, και το mediatime.gr σας έχει ήδη ενημερώσει για το τι θα κάνει κόλαση τη ζωή της Μάρμως, αλλά και για το βρώμικο σχέδιο του Στάθη.

Στη συνέχεια θα δούμε τον Ανδρέα να κάνει το μεγάλο… λάθος να φέρει κοντά τη γυναίκα του Μάρμω, με τον ανιψιό του Κίτσο και το πάθος ανάμεσα στους δυο ξυπνάει!

Ο θάντος του Βλάση Πανθέου αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρη την οικογένεια των Πανθέων. Λίγο πριν πεθάνει ευλογεί τον γάμο του γιου του Ανδρέα με την κατά πολύ νεότερή του Μάρμω, ενώ αντίθετα αποκηρύσσει την μακαρίτισσα γυναίκα του Νίνα, για λόγους που τα παιδιά τους δεν γνωρίζουν.

Θα δούμε ένα χάσμα ανάμεσα στη Μάρμω και την υπόλοιπη οικογένεια. Στην προσπάθειά του να το γεφυρώσει, ο Ανδρέας ζητά από τον αγαπημένο του ανιψιό τον Κίτσο να λάβει δράση. Το μοιραίο λάθος θα γίνει όταν ο Ανδρέας ζητήσει από τον Κίσο να ζωγραφίσει το πορτραίτο της Μάρμως. Είναι η αρχή του τέλους για τον γάμο τους.

Ο χρόνος που θα περάσουν οι δύο νέοι μαζί θα ανάψει μεταξύ τους ένα «τρελό» πάθος που δεν μπορούν να συγκρατήσουν! Η Πέλλα ανακαλύπτει τι συμβαίνει και θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να αποτρέψει την κοπέλα από το να βρεθεί στο ατελιέ του Κίτσου.

Όμως ούτε εκείνη θα καταφέρει εν τέλει να βάλει «φρένο» σε έναν… αδάμαστο έρωτα που όπως θα δούμε θα συμπαρασύρει τα πάντα στη σειρά.

Οι Πανθέοι: Πρεμιέρα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ – Δηλώσεις από τους συντελεστές

Όλες οι ειδήσεις

Μαρία Κορινθίου: Απίστευτη μπηχτή για Λιάγκα

Πρώην τσιρλίντερ τα πέταξε όλα και προκάλεσε χαμό! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Τα σχέδια των Αλμέιδα – Μαρτίνεθ και οι δύο παίκτες «κλειδιά» για τη νίκη!