γκερέκου

Η Γη της Ελιάς: Ιάκωβος και Αθηνά ζουν τον έρωτά τους

Συντάκτης: Mediatime News

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς». Οι μέρες περνούν και οι εξελίξεις είναι ολοένα και πιο συνταρακτικές.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς». Οι μέρες περνούν και οι εξελίξεις είναι ολοένα και πιο συνταρακτικές.

Ο Κωνσταντίνος έχει μάθει για τη ληστεία που έκανανο Ανέστης με τον Δημήτρη. Ο ίδιος δε σκοπεύει να το αφήσει έτσι. Ο τελευταίος πιέζεται και από την Αντιγόνη που φοβάται ότι κάτι της κρύβει γιατί ανακάλυψε ότι είπε ψέματα. Ο Ισίδωρος από την άλλη δε χάνει την ευκαιρία να της επιτεθεί. Την κατηγορεί ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την περιουσία που άφησε στην κόρη του. Στο μεταξύ η Αθηνά δεν μπορεί να κρύψει άλλο τα συναισθήματά της για τον Ιάκωβο. Και οι δυο τους ενδίδουν στο πάθος! Για κακή τους τύχη όμως η Αναστασία τους βλέπει! Τι κι αν εκείνοι προσπαθούν να δικαιολογηθούν.

Από την άλλη ο Μάνος βάζει τελεσίγραφο στη Μαρίνα πως ή θα κάνουν παιδί ή θα χωρίσουν!

Και εκείνη, που δεν μπορεί να ανεχτεί τέτοιου είδους εκβιασμούς, του ζητά επί τόπου διαζύγιο!

 

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε όμως την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου

Η Μαργαρίτα κι ο Αλέξης δε θέλουν να δεχτούν πως ο Θεοδόσης τους εγκατέλειψε για δεύτερη φορά. Ψάχνουν τα νοσοκομεία, φοβούμενοι μην έπαθε κανένα ατύχημα. Όμως δεν μπορούν να βρουν άκρη. Ο Αλέξης αρχίζει να υποτροπιάζει ψυχολογικά, καθώς συνειδητοποιεί πως ο πατέρας του τού γύρισε την πλάτη ξανά, ενώ η Μαργαρίτα καταριέται τον εαυτό της που του επέτρεψε να ξαναμπεί στις ζωές τους.

Ο τρόπος με τον οποίο η Ιουλία αποφεύγει τον Στάθη αρχίζει να τον εξοργίζει. Έτσι, χρησιμοποιεί βαριές κουβέντες. Παράλληλα, ο Στάθης ξεκαθαρίζει στον Στέφανο πως η παραμονή του στο σπίτι είναι προσωρινή. Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει χωρίσει κανονικά με την Αρετή και θα έχει φύγει.

Exit mobile version