Ο εμπρησμός στο σπίτι των Στεφανέων στη σειρά Η Γη της Ελιάς, απόδειξη ότι κάποιος θέλει να τους εκδικηθεί, σε συνδυασμό με το ατύχημα της Βασιλικής, καθώς μπλέχτηκε η μπλούζα της στην προπέλα του ταχύπλοου και δίνει μάχη στην εντατική, είναι αρκετά για να κάνουν τη Χάιδω να εξομολογηθεί. Όχι σε παπά αλλά στον Λυκούργο, σύντροφό της και αδέκαστο δικηγόρο της Μάνης.

Ο Λυκούργος, από την αρχή που έμαθε για τον εμπρησμό, κατάλαβε ότι είναι στο στόχαστρο η οικογένεια Στεφανέα. Πού να φανταστεί τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό το συμβάν. Η Χάιδω, βλέποντας τις συμφορές να περικυκλώνουν την οικογένειά της, ανοίγει την καρδιά της στον Λυκούργο και παραδέχεται ότι σκότωσε τον Στέλιο Βαφέα, τον εγκληματία που σκότωσε την κόρη της, ντυμένη νύφη την ημέρα του γάμου της και το μωρό που κυοφορούσε.

Σοκαρισμένος ο Λυκούργος δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Θα κρατήσει το στόμα του κλειστό συγκαλύπτοντας ένα έγκλημα ή θα πράξει σύμφωνα με το νόμο;

Στην τελετή απονομής των βραβείων του Ιδρύματος «Σταύρος Βρεττάκος», όταν το λόγο πήρε ο Μάνος Βρεττάκος, λέγοντας ότι «ο εξάδελφός μου μετά την ταπεινωτική καταδίκη, αποτέλεσμα μιας ψεύτικης κατηγορίας, δεν άντεξε και έδωσε τέλος στη σύντομη ζωή του», το βλέμμα της Ασπασίας στον Δημοσθένη ήταν ξεκάθαρο. Μιλούσε χωρίς λόγια. Για μια ακόμη φορά, ο σύζυγός της είχε βάλει στόχο να εξοντώσει έναν άνθρωπο-εμπόδιο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Σταύρο Βρεττάκο.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Ολες οι ειδήσεις

Ελένη Μενεγάκη: ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Τέλος 1 ώρα νωρίτερα

Viral βίντεο με ψάρι– κλέφτη να αρπάζει το κινητό από ανυποψίαστη γυναίκα! (vid)

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Αυτή θα είναι η νέα γυναίκα του Μηνά