Ο Φίλιππος και η Βασιλική μετά τα τελευταία γεγονότα που μεσολάβησαν ανάμεσα τους στη Γη της Ελιάς, είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ. Κάτι που δεν πρόκειται να διαρκέσει για πολύ και η αιτία είναι μία απόφαση που παίρνει ο πρώτος.       

Ο νεαρός Φίλιππος αποφασίζει να διακόψει την αναβολή του και να πάει στο στρατό. Φυσικά η οικογένεια του ξαφνιάζεται και ο Λυκούργος αναλαμβάνει να τον μεταπείσει. Αλλά άδικος κόπος καθώς ο Φίλιππος δείχνει ανυποχώρητος. Εν τω μεταξύ η Βασιλική θυμώνει με τον αγαπημένο της που πήρε μόνος του μια τέτοια απόφαση και φεύγει ακόμα μια φορά από το σπίτι.

Ο Γιώργης και η Ευτυχία, από την πρώτη στιγμή που αποφάσισαν να είναι μαζί, συμφώνησαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους. Κι αυτό για να περάσει ένα χρονικό διάστημα από το διαζύγιο του αστυνόμου από την Ιουλία ώστε να μην τους σχολιάζουν οι συγχωριανοί τους. Μόνο που το ζευγάρι δεν προσέχει αρκετά και πολλοί μαθαίνουν τη σχέση τους. Στη συνέχεια της σειρά η Μυρτάλη και ο Αλέξης βλέπουν τυχαία τον Γιώργη και την Ευτυχία στο βουνό και καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη και αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Πηγαίνει στο σπίτι της Ευτυχίας, την κατηγορεί ότι αυτή ήταν η αιτία του διαζυ-γίου του Γιώργη από την Ιουλία, την προσβάλλει και δεν διστάζει να τη χαστουκίσει. Η Ευτυχία μένει άναυδη και τη διώχνει από το σπίτι, ενώ λίγη ώρα μετά τα λέει όλα στον Γιώργη. Εκείνος περνάει στην αντεπίθεση και απαιτεί από τη Μυρτάλη να κρατηθεί μακριά από τη ζωή του. Έξαλλη είναι και η’Αννα, όμως, η οποία δεν δέχεται ότι η Μυρτάλη χαστούκισε την καλύτερή της φίλη.’Ετσι, όταν τη συναντά ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και πιάνονται στα χέρια.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή στο Όνειρο- Εμφανίζεται ο Ντόκος και τελειώνει την Ζέτα!

Τι γίνεται τελικά με τις θέσεις ξένων στον Ολυμπιακό;

Survivor All Star: Τέλος από τον ΣΚΑΪ-Αυτό το αντικαθιστά