Γιώργος Τράγκας: Διαθήκη με 12 ακίνητα σε μεγάλες πόλεις. 12 ακίνητα σε Ακρόπολη, Γαλλία, Λας Βέγκας, Νέα Υόρκη και Μαϊάμι περιλαμβάνονται στη διαθήκη του εκλιπόντα δημοσιογράφου, Γιώργου Τράγκα.
Ο δημοσιογράφος πέθανε στις 14 Δεκεμβρίου από επιπλοκές του κορονοϊού. Ο εκλιπών είχε μεγάλη περιουσία, που περιλαμβάνει ακίνητα – φιλέτα σε ΗΠΑ, Γαλλία και Ελλάδα.

Νόμιμοι κληρονόμοι είναι οι δύο γιοι του, Γιάννης και Φρέντυ Τράγκας και βέβαια η τελευταία σύζυγός του Μαρία Καρρά.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ο δημοσιογράφος δεν πρόλαβε να αφήσει διαθήκη για την τεράστια περιουσία του. Αυτό ακριβώς είναι το θέμα που έχει οδηγήσει σε διαμάχη την τελευταία σύζυγό του Μαρία Καρρά και τα παιδιά του από προηγούμενους γάμους του.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αποκτήσει πολλά ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική και συγκεκριμένα σε Ελλάδα, Μονακό, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας.

Στο Μονακό ο Γιώργος Τράγκας έχει ένα διαμέρισμα στη rue de la Turbie. Μάλιστα το συγκεκριμένο διαμέρισμα το χρησιμοποιούσαν ως έδρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ο Τράγκας και η σύζυγός του.

Ένα δεύτερο ακίνητο σε κεντρικό δρόμο του πριγκιπάτου, φέρεται να δηλωνόταν ως μόνιμος τόπος διαμονής. Επίσης ένα ακόμα υπάρχει πάνω από το Parc Princesse Antoinette. Αυτό υπάρχει σαν έδρα μιας εταιρείας δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών που διατηρούσε. Τέλος για το Μονακό βέβαια, υπάρχει ένα τέταρτο ακίνητο στην οδό Du Larvotto. Όμως αυτό το ελέγχουν εάν ανήκε στον δημοσιογράφο και επιχειρηματία.

Στην Αμερική, είχε τρία ακίνητα και πιο συγκεκριμένα ένα σε Μαϊάμι, ένα σε Νέα Υόρκη και ένα στο Λας Βέγκας.

Στην Ελλάδα, εκτός από τη βίλα στην Εκάλη, όπου διέμενε, είχε ένα διαμέρισμα στο Κουκάκι με θέα στην Ακρόπολη και είχε ακίνητα σε Κύπρο, Μύκονο και Κέρκυρα.