Συνεχίζοντας την πορεία των τελευταίων χρόνων, η ΕΡΤ έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζει δυναμικά τις παραγωγές της για την επόμενη σεζόν. Ανάμεσά τους είναι και η πολυαναμενόμενη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία έχει μπει σε φάση γυρισμάτων.

‘Ολοι οι ηθοποιοί βρίσκονται στη θέση τους, έχουν πάρει εδώ και μέρες τα σενάρια στα χέρια τους, έχουν κάνει την πρώτη ανάγνωση των ρόλων και στην επίσημη σελίδα της ΕΡΤ στο Instagram έχουν ήδη αναρτηθεί οι σχετικές φωτογραφίες.

Υπενθυμίζουμε ότι το «Κάνε ότι κοιμάσαι» βασίζεται στο αστυνομικό μυθιστόρημα του Γιάννη Σκαραγκά «Πριν κοιμηθείς με το διάβολο» και τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Αλέξανδρος Πανταζούδης και Αλέκος Κυράνης. Πέρα από τον Σπύρο Παπαδόπουλο, στο all-star καστ θα δούμε και τους Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Έμιλυ Κολιανδρή, Δημήτρη Καπετανάκο, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Γιάννη Σίντο, καθώς και τη Φωτεινή Μπαξεβάνη σε ένα ρόλο-έκπληξη.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η Silverline Media Productions και η σειρά Θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Η υπόθεση ακολουθεί έναν καθηγητή σχολείου σε μια υποβαθμισμένη περιοχή, ο οποίος βρίσκει τη γυναίκα του δολοφονημένη και την κόρη του να αγνοείται. Προσπαθώντας να ανακαλύψει τι έχει συμβεί, ξετυλίγει ένα κουβάρι που κρύβει πολλές ανατροπές και πολλές αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας…

Σύμφωνα μάλιστα με τον έως τώρα προγραμματισμό της ΕΡΤ, η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές της καινούριας σεζόν και δύο φορές την εβδομάδα θα καλεί τους τηλεθεατές να μπαίνουν στην ιδιαίτερη ιστορία της.