Μετά τις απειλές από Μάρκο και Στέφανο στη σειρά Έρωτας Φυγάς, η Νότα με την Ευγενία ετοιμάζουν καινούργιο σχέδιο δράσης.

Ενώ φτάνει η πολυπόθητη μέρα που o Μάρκος και η Αλεξάνδρα θα κοιμηθούν κάτω απ’ την ίδια στέγη, ο Ιάσωνας, για να μη χάσει το Κιάρι, παίρνει απόφαση να δεχτεί τη χρηματική προσφορά του Στέφανου, αλλά εκείνος πια έχει άλλες προτεραιότητες.

Η Μαργέτα, ενώ καταφέρνει να βρει τις λίρες που ζήτησε η Χαριτίνη, έχει να αντιμετωπίσει μια νέα, άγνωστη για τις προθέσεις της απειλή… Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος βιώνουν πρωτόγνωρες στιγμές ευτυχίας, αλλά η πραγματικότητα δεν θα αργήσει να φέρει νέα σύννεφα στη ζωή τους.

Στο Κιάρι μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται να συνταράξει για άλλη μια φορά την ζωή του Ιάσωνα: η επίσκεψη του δικηγόρου της Μαργέτας θα αναστατώσει όχι μόνο εκείνον, αλλά και την Αλεξάνδρα, φέρνοντάς την αντιμέτωπη με ένα φρικτό δίλημμα.

Ο θάνατος ενός σημαντικού προσώπου ενώνει ακόμη περισσότερο την Χαρά και τον Μίλτο, ενώ η Μυρτώ συνειδητοποιεί ότι ήταν λάθος που έμενε σε έναν γάμο με κάποιον που την απατούσε. Ποιο τρομακτικό γεγονός θα λάβει χώρα έξω από το σπίτι της Κηφισιάς; Σε ποιον ανήκει το πτώμα που κουβαλούν δύο άνδρες μέσα στη νύχτα;

 

Έρωτας Φυγάς: Αυτό είναι το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Ζαφείρης οδηγεί τον Γρηγόρη σε σκληρά μονοπάτια-Η Ιουλία τρομοκρατείται!

Η Τουρκία βάζει και πάλι εισιτήριο για την Αγιά Σοφιά – Αυτή θα είναι η τιμή

Μαρία Ένεζλη: Τέλος από τον Athens DeeJay μετά από 16 χρόνια-Ανάρτηση με αιχμές!