Ο Έρωτας Φυγάς συνεχίζει να μας καθηλώνει κάθε απόγευμα και να πρωταγωνιστεί στην τηλεθέαση όπου παίζει ως η «αιχμή του δόρατος» του Open. Η σειρά εποχής συγκλονίζει καθημερινά με τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα να έχουν περάσει και να συνεχίζουν να περνάνε τις πιο δύσκολες καταστάσεις που μπορούν να συμβούν.

Ένα ευχάριστο νέο όμως θα φέρει τη νέα ανατροπή. Ο λόγος θα είναι ότι αυτό το νέο για πολλούς δεν είναι ευχάριστο αλλά η καταστροφή. Η Αλεξάνδρα έχει μείνει έγκυος από τον Ιάσωνα και το ανακαλύπτει μετά από πολλές αδιαθεσίες που νιώθει.

Το νέο για την εγκυμοσύνη της αφήνει τους πάντες μουδιασμένους. Από τη μία η Αλεξάνδρα απελπίζεται καθώς περίμενε ότι κάποια στιγμή θα ξέφευγε από τον Ιάσωνα και τον εκβιαστικό γάμο τους, από την άλλη ο Ιάσωνας τρελαίνεται καθώς ξέρει ότι δε μπορεί να κάνει παιδιά και είναι σίγουρος ότι η Αλεξάνδρα τον απάτησε.

Ο Ιάσωνας θα επιτεθεί στην κοπέλα αποκαλύπτοντάς της ότι ξέρει την αλήθεια για τον Γιωργάκη και ότι ο πατέρας του είναι ο Μάρκος. Κατηγορεί την Αλεξάνδρα ότι τον απάτησε μαζί του με την κοπέλα να γίνεται επίσης έξαλλη και να του αποκαλύπτει με τη σειρά της όλους τους εκβιασμούς που δέχτηκε από την Μαργέτα για να τον πατρευτεί.

Τα νέα θα καταρρακώσουν τον Ιάσωνα ο οποίος σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή του. Όμως η Μαργέτα τον προλαβαίνει και τον προτρέπει να κάνει νέες εξετάσεις καθώς πιστεύει ότι αυτό το παιδί είναι δικό του.

Πριν φύγει για Αθήνα όμως ο Ιάσωνας απειλεί Θεούς και δαίμονες προειδοποιώντας την Αλεξάνδρα ότι αν μάθει ότι δεν είναι δικό του θα την σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. Φεύγει, κάνει τις εξετάσεις που δείχνουν ότι μπορεί να κάνει παιδιά. Όμως η Αλεξάνδρα στο μεταξύ έχει πάρει τις δικές της αποφάσεις…

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς:BOMBA – Η Αλεξάνδρα κάνει έκτρωση

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτή μπαίνει στη σειρά και τα ανατρέπει όλα

Σασμός: Χαμός – Τέλος ο Σταύρος σε τροχαίο μπροστά σε Μαθιό και Αστέρη