Ένα πολύ διαφορετικό σκηνικό βλέπουμε στη σειρά Έρωτας Φυγάς το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και τον Ιάσονα. Η κοπέλα από εκεί που δε μπορούσε καθόλου τον άντρα της πλέον έχει αλλάξει αρκετά τη στάση της απέναντί του. Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά, πιο κοντά από ‘τι είχαν έρθει ποτέ. Η Αλεξάνδρα αναγνωρίζει πλέον όσα καλά κάνει ο Ιάσονας για εκείνη και για τον γιο της και στέκεται στο πλευρό σου σαν κανονική σύζυγος.

Μάλιστα στη συνέχεια θα δούμε το ζευγάρι να κάνει έρωτα. Λίγες μέρες μετά από αυτό η Αλεξάνδρα αρχίζει να αισθάνεται ζαλάδες και ναυτία. Η κοπέλα πηγαίνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις το αποτέλεσμα των οποίων θα σοκάρει. Η Αλεξάνδρα είναι ξανά έγκυος!

Περισσότερο από όλους όμως μουδιάζει ο Ιάσονας ο οποίος είναι σίγουρος ότι δε μπορεί να κάνει παιδιά. Η απόγνωσή του είναι μεγάλη καθώς πάνω που θεωρούσε ότι η σχέση του με την Αλεξάνδρα πήγαινε τόσο καλά τώρα θεωρεί ότι τον απατάει. Ο Ιάσονας βλέπουμε σε έξαλλη κατάσταση να επιτίθεται στη γυναίκα του λέγοντας της πως ξέρει τα πάντα. Γνωρίζει ότι ο Γιωργάκης δεν είναι δικό του παιδί και πιστεύει ότι ούτε αυτό είναι δικό του καθώς δε μπορεί να κάνει παιδιά.

Ο Ιάσονας βυθίζεται στο σκοτάδι και δε μπορεί αν διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Τον βλέπουμε να παίρνει το περίστροφό του και να το στρέφει στο κεφάλι του. Λίγο πριν πατήσει τη σκανδάλη όμως τον σώζει η Μαργέτα. Η μητέρα του θα τον καθησυχάσει και τον εκλιπαρεί να μην κάνει κάποια τρέλα. Μάλιστα του λέει ότι θεωρεί πως σε αυτή την εγκυμοσύνη η Αλεξάνδρα κυοφορεί πράγματι το παιδί του. Ο Ιάσονας πηγαίνει ξανά σε γιατρό και τα αποτελέσματα των εξετάσεων τον στέλνουν στον 7ο ουρανό καθώς μπορεί να κάνει παιδιά!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτός ξυλοφορτώνει τη Ζέτα – Νεκρός ο πατέρας της Μυρτώς

Survivor διαρροή 1/2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας!

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος Μιράντα – Ντίνος – Έτσι δραπετεύει ο Χρηστίδης