Η πανούργα Μαργέτα στη σειρά Έρωτας φυγάς καταφέρνει με δόλια σχέδια να οδηγήσει τον Μάρκο στη φυλακή και την Αλεξάνδρα με το ζόρι στην εκκλησία!

Η Ρηνιώ, η αδελφή του Στρατή, μαθαίνει το μυστικό της Αλεξάνδρας κι αποκαλύπτει το άλλο της πρόσωπο. Ο Μάρκοs υποφέρει στη φυλακή. Δεν μπορεί να ησυχάσει που έχει αφήσει μόνη της την Αλεξάνδρα, ενώ οι συνθήκες διαβίωσης είναι άθλιες.

Την ίδια ώρα ο Ιάσονας φέρνει την Αλεξάνδρα πίσω στο αρχοντικό λέγοντας στη μητέρα του ότι η κοπέλα θα μείνει εκεί ενώ έπειτα πηγαίνει στην Αθήνα για να φροντίσει για τον Μάρκο.

Η μάνα του Ιάσονα στη δραματική σειρά του OPEN,  φροντίζει συνεχώς να θυμίζει στην κοπέλα που γίνεται έρμαιό της,ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο τους ξεπληρώνει για τη ζωή του Μάρκου.

Στη φυλακή όμως ο Μάρκος βιώνει δύσκολες στιγμές αφού όσο δεν έχει νέα της, υποφέρει και γίνεται επιθετικός. Η Ελπίδα, η ανιψιά της Μαργέτας, προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει. Η Μαργέτα που μπορεί και μαθαίνει τα πάντα πληρώνοντας, μαθαίνει για το μίσος της Γεωργίας προς την Αλεξάνδρα. Όμως η ίδια έχει τόση αγωνία για τα επόμενα βήματα του σχεδίου της και την ύπαρξη διαδόχου στην οικογένεια Δεμερτζή που δεν έχει τον χρόνο για να ασχοληθεί, προς το παρόν, μαζί της.

Στο μεταξύ οι νεόνυμφοι φεύγουν για το ταξίδι του μέλιτος. Ο Ιάσονας με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να της εκφράσει την αγάπη του, όμως η Αλεξάνδρα θέλει αφενός να τον αποφύγει και αφετέρου να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Τελικά ο γάμος τους ολοκληρώνεται, έστω και… υπό πίεση. Γιατί ο άρχοντας Δεμερτζής δεν δέχεται το «όχι».

Έρωτας φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της Δευτέρας!

 

Όλες οι ειδήσεις

Κατάρ 2022: Οι δέκα WAGS που θα σε κάνουν να παραμιλάς!

Ολυμπιακός: Γιατί χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς η υπόθεση Βρσάλικο

Η Φαίη Σκορδά στο πλευρό της Δούκισσας Νομικού: «Τώρα καταλαβαίνετε»