Η Μαργέτα και ο Στέφανος γλιτώνουν σαν από θαύμα από τις σφαίρες που κάποιος άγνωστος έριξε εναντίον τους στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ο Στέφανος βλέπει έναν άνθρωπο να φεύγει τρέχοντας κρατώντας μια καραμπίνα και προσπαθεί να τον προλάβει, όμως δεν τα καταφέρνει. Όσο για τη Μαργέτα, πηγαίνει να βρει το γιο της και τον κατηγορεί ότι εκείνος ενορχήστρωσε αυτό το δολοφονικό σχέδιο για να βγάλει τον Στέφανο από τη μέση.

Ο Ιάσονας, όμως, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη και της ζητά να μην τον ενοχλήσει ξανά. Έχει ήδη αποφασίσει να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα της περιοχής και η πρώτη νίκη με τον ίδιο στη θέση του προέδρου έχει ως αποτέλεσμα να του επιφυλάξουν μια θριαμβευτική υποδοχή στο αρχοντικό. Στο μεταξύ, η Στέλλα καταφέρνει αυτό που ήθελε από την αρχή… Οι κατηγορίες που εξαπολύει εναντίον της Αναστασίας κλονίζουν την Αλεξάνδρα, η οποία την απολύει και προσλαμβάνει τη Στέλλα!
Την ίδια στιγμή, έρχεται στο Κιάρι η μητέρα της Ευγενίας για να δει την κόρη της και να μάθει τις προθέσεις της για τον Μάρκο και τη σχέση τους. Όταν, μετά από έρευνα, ο Στέφανος και ο Νικόλας καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα φρένα του Μάρκου τα έκοψε ο Παύλος, ο φύλακας που είχε βάρδια εκείνο το βράδυ, τον «επισκέπτονται» και ο Στέφανος τον απειλεί πως αν δεν του αποκαλύψει ποιος τον έβαλε να το κάνει, θα τον παραδώσει στη χωροφυλακή.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Μαριάννα Τουμασάτου: Με αυτό το κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές;

ΠΑΟΚ: Δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από τον «Ντέλια»

Τάνια Τσανακλίδου: Πιέσεις για να κατέβει υποψήφια στις εκλογές από αυτόν τον Πρόεδρο