Η Αλεξάνδρα αντικρίζει τον Μάρκο στη σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς, και θέλει να πάει κοντά του και να του πει όλη την αλήθεια. Ο Ιάσονας την εμποδίζει και εκείνη του ομολογεί ότι δεν είναι ο αδελφός της, αλλά ο άντρας που αγαπά.
Ο Μάρκος, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση του Στέφανου, αρχίζει να γίνεται ο νέος άρχοντας στο Κιάρι. Ο Ιάσονας μαθαίνει τις ενέργειές του και ανησυχεί σοβαρά όχι μόνο για την οικογένειά του αλλά και για τη δουλειά του. Η Αλεξάνδρα, σίγουρη ότι κάτι της κρύβουν όλοι, φτάνει πια στα όριά της, ενώ η Ελπίδα αρχίζει να υποφιάζεται ότι ο Μιχάλης βλέπει άλλη γυναίκα! Ο Φίλιππος καταφέρνει να πάρει τη λίστα με τους συγκρατούμενους του Μάρκου και τη δίνει στον Ιάσονα. Αυτός με έκπληξη διαπιστώνει πως ο άνθρωπος που βοηθάει τον Μάρκο δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Παράσχο, τον φονιά του πατέρα του.
Η Αλεξάνδρα στο μεταξύ, είναι πεπεισμένη πως η Μαργέτα και ο Ιάσονας της κρύβουν κάτι πολύ σοβαρό και αποφασίζει να μάθει τι είναι. Η οικογένεια Δεμερτζή θα αφήσει προσωρινά στην άκρη τα προβλήματα και τις εντάσεις και θα πάει στη λέσχη για τον καθιερωμένο χορό. Το γλέντι όμως θα διακοπεί απότομα οταν ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρεθεί και ο Μάρκος!

Η Αλεξάνδρα σοκάρεται όταν τον αντικρίζει καθώς τον θεωρούσε νεκρό. Ο Ιάσονας την παίρνει και φεύγουν άρον άρον, όμως εκείνη του ομολογεί ότι… δεν είναι ο αδελφός της, αλλά ο άντρας που αγαπάει! Προσπαθεί να ξεφύγει από τον σύζυγό της και να συναντήσει τον Μάρκο, όμως χτυπάει άσχημα…
Η Αλεξάνδρα μετά την ιατρική φροντίδα του Μιχάλη είναι καλύτερα, αλλά βρίσκεται κλεισμένη στο δωμάτιό της, ενώ συγκρούεται με τη Μαργέτα όταν της λέει πως θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια για το παιδί στον Ιάσονα και να φύγει. Η Μαργέτα την απειλεί και την εγκλωβίζει. ‘Οταν η Αλεξάνδρα διαπιστώνει ότι χάνει και την υποστήριξη του Μιχάλη, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της: θα το παίξει στον Ιάσονα μετανιωμένη και ερωτευμένη. Στο μεταξύ, ο Ιάσονας και ο Φίλιππος θεωρούν πως ανακάλυψαν πού μένει ο Μάρκος, για να τον βγάλουν από τη μέση.

Ο Μάρκος ζητάει από τη Ρηνιώ να πει στην Αλεξάνδρα πως θέλει να τη δει. Η Αλεξάνδρα δίνει στη Ρηνιώ ένα σημείωμα για τον Μάρκο, που του λέει πού να συναντηθούν.
Το σημείωμα το διαβάζει η Γεωργία, τα καρφώνει όλα στον Στρατή και εκείνος ειδοποιεί τον Ιάσονα. Ο Ιάσονας, έξαλλος, απειλεί τη Ρηνιώ πως, αν δεν τον βοηθήσει, θα σκoτώσει τον Στρατή και τη Γεωργία. Η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται για το ραντεβού της με τον Μάρκο, αλλά ο Ιάσονας την κλειδώνει στο δωμάτιο. Ο Μάρκος πηγαίνει στο ραντεβού και, αντί για την Αλεξάνδρα, βρίσκει μπροστά του τον Ιάσονα… Ο Μάρκος για άλλη μια φορά σώζεται από τον Στέφανο, ενώ η Μαργέτα είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Ιάσονας παίρνει το μωρό από την Αλεξάνδρα και ζητάει από την Ελπίδα να το φροντίσει!

Έρωτας φυγάς: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Eurovision: Ανατροπή με τον παρουσιαστή-«Όχι» από τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ολυμπιακός: Στον αέρα δύο παίκτες – Βλέπουν την έξοδο – Πρόβλημα η Νότιγχαμ

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έξαλλη η Καίτη με τον Ηλία-Μπλεξίματα με γιατρούς ο Μπάμπης