Η Ρηνιώ έχει διαφύγει τον κίνδυνο στη σειρά Έρωτας Φυγάς κι ανακουφίζονται όλοι, ενώ ο Μάρκος πηγαίνει στην Πάτρα να βρει την Ευγενία, η οποία όμως έχει ήδη φύγει για να επιστρέψει και ζητάει τη μετάθεσή της, κάτι για το οποίο μετανιώνει αμέσως, παρότι δηλώνει στο Μάρκο ότι έχουν χωρίσει. Η Άννα δεν μπαίνει στο τρένο για Αθήνα και επιστρέφει στην αγκαλιά του Νικόλα, ενώ οι γονείς της τρελαίνονται από ανησυχία.

Παράλληλα, η Μαργέτα με τον Στέφανο καταστρώνουν ένα σχέδιο συμφιλίωσης για τα παιδιά τους. ‘Ετσι, ο Μάρκος και ο Ιάσονας κάθονται στο ίδιο τραπέζι, προκειμένου να μιλήσουν και να τα βρουν. Υποτίθεται ότι ο Ιάσονας είναι αποφασισμένος να δώσει τα διπλάσια για να πάρει το πρώην σπίτι της Ελπίδας. Ο Μάρκος, ωστόσο, του λέει ότι δεν θέλει χρήματα. Θα του το δώσει δωρεάν, αρκεί να παραχωρήσει ξανά συνέντευξη και να συμπληρώσει ότι στη φυλακή του είχε ομολογήσει πως η Αλεξάνδρα είναι η γυναίκα του, του την είχε εμπιστευτεί για να την προσέχει και εκείνος τον πρόδωσε! Ο όρος όπως είναι φυσικό, εξαγριώνει τον Ιάσονα κι έτσι η… επιχείρηση συμφιλίωσης τινάζεται στον αέρα.

Ο Ιάσονας οργίζεται με τον Μάρκο, που βρίσκεται ξανά ένα βήμα μπροστά από τον ίδιο επαγγελματικά. Ο Μάρκος διεκδικεί δυναμικά την Ευγενία. Πηγαίνει πρωί πρωί σπίτι της για να την προλάβει και να της μιλήσει ξανά. Την πετυχαίνει εκνευρισμένη με το αυτοκίνητό της, που δεν παίρνει μπροστά. Καθώς έχει ένα επείγον περιστατικό στο νοσοκομείο, ο Μάρκος της δίνει το δικό του, μέχρι να φτιαχτεί το δικό της και να της το πάει ο ίδιος αργότερα. Μόνο που το βράδυ, ένας άντρας του Ιάσονα έχει πειράξει τα φρένα του αυτοκινήτου του Μάρκου! Η Ευγενία το παίρνει και φεύγει! Στη διαδρομή, τη σταματάει η Αλεξάνδρα, η οποία κάθεται στη θέση του συνοδηγού αποφασισμένη να της πει μερικές αλήθειες. Δεν προλαβαίνει, όμως. Οι δυο γυναίκες τραυματίζονται, καθώς τα φρένα δεν πιάνουν και το αυτοκίνητο πέφτει σε δέντρο…

Έρωτας φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης μετανιώνει για τον γάμο!

Άρης: Ο Μαντσίνι κάνει δεύτερες σκέψεις αλλά ο Καρυπίδης είναι αμετακίνητος

ΣΚΑΪ: «Τέλος» η Άγρια Γη