Εξομολόγηση εκ βαθέων έκανε η Δέσποινα Βανδή στην καλή της φίλη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το περιοδικό Down Town όπου και επέλεξε να μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιο της από τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση.

Υπονοώντας μέσα στη συνέντευξη ότι δεν ήταν ευτυχισμένη τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε ότι ζούσε επικεντρωμένη στο καλό των παιδιών της και όχι του ίδιου της του εαυτού. «Κάνεις υπομονή περιμένοντας ότι τα πράγματα θα αλλάξουν όμως αυτά δεν αλλάζουν και εσύ συνεχίζεις να κάνεις υπομονή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πώς και πότε όμως «ξύπνησε», άλλαξε στάση και είδε τα πράγματα «ξεκάθαρα»; Η απάντηση είναι μία: όταν ερωτεύτηκε τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο λόγος του χωρισμού της με τον επί χρόνια σύζυγό ήταν το γεγονός ότι μπήκε στη ζωή της ο Βασίλης Μπισμπίκης. «Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δε σήκωνε δεύτερη κουβέντα.»

Σε ερώτηση που της έκανε η δημοσιογράφος για το αν φοβήθηκε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της η ίδια απάντησε οι άνθρωποι αλλάζουν έτσι μοιραία και οι σχέσεις τους. Μιλώντας σαν ένας life coach με χρόνια εμπειρίας από τη ζωή ανέφερε ότι «όταν ζεις παθητικά είναι σίγουρο ότι θα βρεθείς σε ψυχολογικά αδιέξοδα». Στη δική της περίπτωση το συναίσθημα ήταν αυτό που την αφύπνισε και κατάλαβε πλέον πως ήρθε η ώρα για αλλαγή.

Στη συνέχεια ανέλυσε το ότι η απόφαση δεν πάρθηκε σε μια μέρα καθώς με τον Βασίλη Μπισμπίκη ξεκίνησαν πρώτα να κάνουν παρέα. Όμως έβλεπε ότι αυτό που συνέβαινε με τον Μπισμπίκη ερχόταν με φόρα πάνω της. Έπρεπε είτε να το ζήσει είτε να το αφήσει και η ίδια δεν ήθελε να το αφήσει. Θεωρεί μάλιστα ότι ο νέος της σύντροφος είναι σαν «κάποιος από ψηλά» να της τον έστειλε.

Αποκάλυψε επίσης ότι κάνει ψυχοθεραπεία εδώ και δύο χρόνια κάτι το οποίο την έχει βοηθήσει πολύ καθώς βλέπει ούτε είχε σκεφτεί ποτέ ούτε τα είχε αντιμετωπίσει.

Δέσποινα Βανδή: Αυτό είναι το μεγάλο της απωθημένο

Στο τέλος, η Δέσποινα Βανδή μίλησε και για το τι άλλο θα ήθελε να κάνει στη ζωή της και στα επαγγελματικά της φανερώνοντας ότι ακόμη και εκεί η ζωή της πηγαίνει στον ίδιο χώρο με τον νέο της σύντροφο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι θα ήθελε να κάνει πειραματικά θέατρο. «Νιώθω μια εσωτερική ακόρεστη πείνα. Αυτό με κινητοποιεί. Έτσι ξυπνάω κάθε μέρα με μεγαλύτερη λαχτάρα για το “τι ωραία μέρα  θα ζήσουμε σήμερα”!»

Στη Θύρα 13 ο Βασίλης Μπισμπίκης – Από ΑΕΚ και σκεπαστή, Παναθηναϊκός η Βανδή;

Καλό Μεσημεράκι – Ματίνα Νικολάου: Αυτό πρέπει να είναι το μέλλον της εκπομπής

Ελληνική Showbiz – Gossip: Τι χρειάζονται τα ριάλιτι; Έναν Μπόμπαινα!

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Τέλος Μάρκος – Πιπίτσα – Ο Αποστόλης παρακολουθεί την Βικτώρια