Η Δέσποινα Μοιραράκη αλλά κυρίως ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης, έδωσαν με αξιοπρέπεια τη μάχη με τον καρκίνο το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο ο Ναύαρχος έφυγε από τη ζωή νικημένος από την επάρατη νόσο.

Ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 24/6/2022, βυθίζοντας στο πένθος την παρουσιάστρια και την οικογένειά τους.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο Ναύαρχος «πάλευε» με τον καρκίνο για πολύ καιρό, αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ελάχιστα ήταν τα πρόσωπα που γνώριζαν τον Γολγοθά που περνούσε. Ανάμεσα στους ανθρώπους που δε γνώριζαν και οι γονείς του Γιάννη Κοντούλη. Το ζευγάρι, η Δέσποινα Μοιραράκη και ο σύζυγός της, δε θέλησε να τους πει τίποτα και  δεν τους επισκέπτονταν για να μην τους στεναχωρήσουν. Ο ναύαρχος είχε χάσει 25 κιλά. Τους έπαιρναν τηλέφωνο και οι ίδιοι προσποιούνταν ότι όλα ήταν καλά.

Τις τελευταίες μέρες που ο Γιάννης Κοντούλης νοσηλευόταν,καθώς είχε πέσει σε κώμα, η οικογένειά του κατάλαβε πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για τον ναύαρχο και κάλεσε την κόρη του από παλαιότερο γάμο να επιστρέψει στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου βρισκόταν, για να τον δει.

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της Δέσποινας Μοιραράκη, στα γενέθλιά της την 1η Μαΐου 2022, ο Γιάννης Κοντούλης είναι φανερά καταβεβλημένος,

Κοντούλης Μοιραράκη

Κοντούλης Μοιραράκη

Ο ίδιος απέφευγε τον τελευταίο καιρό να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Ακόμα και στην εβδομάδα μόδας AXDW που η αγαπημένη του Δέσποινα παρουσίαζε τη δική της κολεξιόν, και δίπλα της ήταν όλη η οικογένειά τους, εκείνος δεν έδωσε το «παρών». Ήταν εκεί μόνο με το μυαλό και την καρδιά του.