Ο Αμερικανός ηθοποιός Μπρους Γουίλις, με μεγάλη ιστορία στο σινεμά και σπουδαίες ταινίες στο ενεργητικό του, όπως το «Die Hard», η «Έκτη αίσθηση» και πολλές άλλες που εδραίωσαν τη διαδρομή και την καριέρα του, πρόκειται να αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος καθώς διαγνώστηκε με «αφασία».

Ο 67χρονος σταρ του Χόλυγουντ ολοκληρώνει την καριέρα του για «λόγους υγείας», κυρίως επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα λόγου, ανακοίνωσε η οικογένειά του.

 

«Ο πολυαγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε ότι πάσχει από αφασία, γεγονός που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και κατόπιν ώριμης σκέψης, ο Μπρους εγκαταλείπει την καριέρα που τόσο αγαπούσε» αναφέρεται στην ανάρτηση της οικογένειας στο Instagram.

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας και είμαστε ευγνώμονες για την συνεχιζόμενη αγάπη, τη συμπόνοια και την υποστήριξή σας», αναφέρουν ακόμη και σημειώνουν ότι το περνούν όλο αυτό ως «μία ισχυρή οικογενειακή ενότητα».

Ένα άτομο που έχει διαγνωστεί με αφασία έχει δυσκολία με την ομιλία. Συνήθως προκαλείται από μία βλάβη στην αριστερή πλευρά του εγκεφάλου, όπως με ένα εγκεφαλικό. Εμποδίζει την ανάγνωση, την ακοή, την ομιλία και τη γραφή. Τα προβλήματα ομιλίας είναι τα πιο συχνά και μπορεί να περιλαμβάνουν τον λανθασμένο συνδυασμό λέξεων, σύμφωνα με το βρετανικό σύστημα υγείας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)