Η Τζέιμι Λιν, αδερφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, θα βρεθεί στα δικαστήρια μαζί της. Ο λόγος, οι συκοφαντικές δηλώσεις της στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της αυτοβιογραφίας με τίτλο «Things I Should Have Said». Πρόκειται για ένα βιβλίο μέσα στο οποίο η αδερφή της ποπ σταρ κάνει μεγάλες αποκαλύψεις για το αστέρι της μουσικής σκηνής.

 

Ωστόσο η κόντρα μεταξύ των δύο αδερφών ξεκίνησε όταν η Τζέιμι Λιν εμφανίστηκε στο Good Morning America. Μάλιστα προέβη σε χαρακτηρισμούς που θα τους χαρακτήριζε κανείς χτυπήματα κάτω από τη μέση για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.  Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της αδερφής της «παραδοσιακά αλλοπρόσαλλη, παρανοϊκή και ανεξέλεγκτη».

«Τζέιμι Λιν συγχαρητήρια μωρό μου, έπιασες πάτο! Δεν έχω υπάρξει ποτέ δίπλα σου κρατώντας μαχαίρι και ούτε που το σκέφτηκα ποτέ. Tο μόνο μαχαίρι που πιάσαμε ποτέ ήταν αυτό για τα κολοκυθάκια και πάλι, δεν το χρησιμοποιούσα, γιατί μου έπεφτε μεγάλο. Οπότε σε παρακαλώ σταμάτα μ’ αυτά τα τρελά ψέματα που χρησιμοποιείς για να πουλήσεις βιβλία στο Χόλυγουντ. Πρώτη φορά γνωρίζω μία απατεώνισσα που θα έβγαζε τέτοια πράγματα από το μυαλό της για κάποιον. Πραγματικά, είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος. Σοβαρά τώρα, Τζέιμι Λιν; Έλα τώρα! Συγχαρητήρια που συστήνεις τη νέα σου εκδοχή στη μεγαλύτερή σου αδερφή. Μου δείχνει ότι από το χαμηλό επίπεδο, έφτασες ακόμα χαμηλότερα και τώρα έπιασες πάτο. Μπράβο, με κέρδισες σε αυτό, μωρό μου!», έγραψε στο Twitter.

Πριν λίγο καιρό η πασίγνωστη τραγουδίστρια κατάφερε να αποκτήσει και πάλι την… κηδεμονία της από τον πατέρα της. Μάλιστα δε δίστασε να το γιορτάσει κάπως… περίεργα ανεβάζοντας περίεργες πόζες!

 

Eδώ και χρόνια δεν είχε το δικαίωμα να κάνει γάμο ή να αποκτήσει άλλα παιδιά. Δεν μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει με τα χρήματα από τη δουλειά της! Και φυσικά να μιλάει δημοσίως για τους λόγους που έχουν συμβεί αυτά!